Руските поддръжници са в транс от около седмица, след като

...
Руските поддръжници са в транс от около седмица, след като
Коментари Харесай

Патриотите си разкриват кирливите ризи! Енчев: Волене, върни рублите

Руските поддръжници са в транс от към седмица, откакто държавното управление излезе с отчет, че Русия е опасност за България и при война бихме се били на страната на НАТО. Много от тях бяха задействани и започнаха да сипят огън и жупел по отчета. По-интересни обаче се оказват вътрешните проблеми при "агентите " на Москва.
Изключително ядосан на писмото се оказа видният представител на Държавна сигурност Велизар Енчев. Бившият народен представител от ПФ е гневен на "съмишлениците " си дотолкоз, че прикани Волен Сидеров да върне рублите, че към този момент бил на доларова заплата.

Изключително фрапантен е не фактът, че Волен е извъртял политическите си "възгледи " за порден път, а че намерено се приказва за финансиране на наш политик от непозната страна. Красноречив е фактът, че думите идват от негов съидейник, явно осведомен с методите на "финансиране " от страна на Москва.

Друг е фактът, че думите на Енчев оставят усещане, че и той е на хранилката на Москва и намира това за обикновено.

Ето и цялото "избухване " на Велизар Енчев:

Волене, страхливецо! Къде се криеш към този момент 24 часа от съветските ракети? Защо се завря в миша дупка и не смееш да се покажеш и ясно да кажеш: Осъждам НАТО-вския отчет за Русия, отдръпвам поддръжката си за държавното управление, минавам в съпротива!

Много жаби и гущери гълташе Новият Левски, с цел да докопа властта и получи правосъдна индулгенция. Но тази заран падението му е на Кота 0. Вместо да излезе с лицето си в Би Ти Ви, той прати в студиото на Хекимян националния си координатор Светослав Лазаров. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, повече прочут с кървавия неуспех на акцията на Министерство на вътрешните работи в Лясковец, единствено потвърди правилото, че от всяка пръчка свирка не става. И направи такава свирка на властта, която дълго ще се помни.

Без позор и срам, дясната ръка на Сидеров гордо рапортува: "Атака " има доста поредна позиция... " Но на въпроса на Хекимян поддържа ли премиерската позиция, че при война с Русия ще водиме война на страната на НАТО, позорно измънка: "Това че сме сътрудници с ГЕРБ, не значи, че сме на едно мнение... "

Е, има ли такова животно в политиката? Което хем ръководи с ГЕРБ, хем има друго мнение по външната политика на ръководещите?

Волене, кажи си и ще ти олекне: Мъж или жена си? Русофил или рублофил си? Управляващ или съпротива?

И върни рублите! Вече си на доларова позиция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР