Община Пловдив обяви обществена поръчка за почистване на плевели, храсти

...
</TD
>Община Пловдив обяви обществена поръчка за почистване на плевели, храсти
Коментари Харесай

Търси се кой да чисти гробищата в Пловдив

Община Пловдив разгласи социална поръчка за разчистване на бурени, шубраци и дървета в траурните паркове в Пловдив. Към дейностите е добавена и санитарна сеч на растителността, предава Plovdiv24.bg .

Обществената поръчка е с планирана стойност до 70 000 лв. без Данък добавена стойност. Крайният период за присъединяване е до 3 юни в това число, а на 4 юни в 14 ч. ще бъдат отворени офертите.

Дейностите включват унищожаване на треви (рязане, косене),  унищожаване на шубраци (рязане) с храсторез, унищожаване на дървета и клони (рязане) с моторен трион, унищожаване на дънери (изкореняване), унищожаване на дънери (изкореняване) – механизирано, унищожаване (рязане) на клони на дървета с автовишка, накъсване и транспортиране на отпадъците.

Почистването на растителността ще се прави във всички траурни паркове в града - " Централен “, " Север “, " Южен – Драганови гробища “, " Прослав “ и " Коматево “. При избора на реализатор ще се прави оценка качеството на досегашната работа на претендентите и препоръчаната цена в съответствие 50:50.  

Участниците в процедурата би трябвало да са изпълнявали активност с предмет, еднакъв или подобен с тези на публичната поръчка, за която се подава оферта, за последните 3 години от датата на подаване на офертата. Под " подобен “ предмет  следва да се схваща осъществяване на услуга по почистването – по едно и също време ръчно и механизирано на гробищни паркове в това число раздробяването и превозването на получените боклуци.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР