Как напълня толкова много“, шокирани са дори най-върлите му фенове!

...
Как напълня толкова много“, шокирани са дори най-върлите му фенове!
Коментари Харесай

Веско Маринов яко се ошишка

„ Как изпълня толкоз доста “, шокирани са даже най-върлите му почитатели! Трубадурът от Полски Тръмбеш закова кантара на 150 кг и стрелката продължава да клони наляво. Причината за наднорменото тегло не е толкоз в прехвърлянето на 60-ака и забавения метаболизъм, колкото в кулинарните умения на половинката му Веселина. Сладкарката не стопира да угоява телесната маса на мъжа си, а самият Веско се е отдал на чревоугодничество, без да му пука по какъв начин наподобява.

Спокоен, че към този момент има сериозна жена до себе си, Маринов освен не поставя грижи за външния си тип, само че и не се вълнува от мнението на феновете си.Феновете му недоволстват в мрежата против неприятната панорама, която са принудени да гледат на сцената, написа Интриги.
Реклама
„ Заприличал е на Митьо Пищова на млади години! Дрехите му се пръскат по шевовете, коремът му се гъне на няколко ката. Освен за гласа си, един актьор би трябвало да залага най-малко малко и на визия “, гневят се в интернет. Почитателите му признават, че избират към този момент единствено да го слушат и заобикалят концертите му.150-те кг неизбежно ще се отразят и на кариерата му, предвиждат в музикалния отрасъл. Забелязва се сериозен отлив в публиката на последните му изяви. „ Заприличал е на леля ми Добринка, единствено дето тя имаше и мустак “, подиграват го в мрежата.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР