Общински терен с площ от 240 кв. м. ще бъде

...
Общински терен с площ от 240 кв. м. ще бъде
Коментари Харесай

Нов навигационен обект ще бъде изграден във Варна

Общински терен с повърхност от 240 кв. м. ще бъде даден за задачите на план на държавно дружество " Пристанищна инфраструктура “, който е част от контрола на корабния трафик. Там ще бъдат сложени радио и навигационни уреди, свързани с сигурността на корабоплаването на Варненския залив, Пристанище Варна-Изток, Канали 1 и 2, " Фериботно пристанище “ и Пристанище Варна-Запад. Това стана ясно от съвещание на непрекъснатата комисия " Собственост и стопанство “ към Общинския съвет във Варна.

Вчера съветниците дадоха своето единодушието за продължение периода на 5 контракта за безплатно право на прилагане на парцели общинска благосъстоятелност. Единият от тях е в интерес на Дирекция " Здравеопазване “ за активността на здравните посредници в регион " Аспарухово “.  Вторият парцел, който съставлява офис, се дава за период от пет години на Областния специалист на Министерството на младежта и спорта.

Пак заради изтичащи контракти общинското дружество " Комплекс за детско хранене “ получи 14 пространства за период до 10 години. Имотите ще се употребяват за хранилища, разливочни пунктове и детски кухни. Гласувана беше и база в региона на Приморски парк за товарните коли и техниката на Оперативна програма " Управление на планове и озеленяване. “

С единогласие общинските съветници дадоха " зелена светлина “ за одобрение на застрахователи на три общински сдружения.

Решенията на комисията ще влязат в действие след гласуването им на съвещание на Общинския съвет във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР