Легендата за Купата на Англия Рей Парлор казва, че Каземиро

...
Легендата за Купата на Англия Рей Парлор казва, че Каземиро
Коментари Харесай

Каземиро изпрати предупреждение от легендата за Купата на Англия, тъй като Манчестър Юнайтед има малък шанс за победа

Легендата за Купата на Англия Рей Парлор споделя, че Каземиро би трябвало да се изправи, в случай че Манчестър Юнайтед желае да има някакъв късмет да аргументи разстройство на финала в събота.

Бившата звезда на Арсенал, четирикратен победител в надпреварата, чака Манчестър Сити да подпечата нов дубъл с победа на Уембли.

И единственият метод, по който техните съседи могат да спрат тима на Пеп Гуардиола да вземе още един трофей, е като групово покажат най-хубави резултати - в това число мощно подлагания на критика Каземиро и „ разединена “ халфова линия.

„ Не виждам по-далеч от Сити “, сподели той. „ Те знаят по какъв начин да свършат работата. Винаги са щяли да завоюват лигата. Формата може да излезе през прозореца и Юнайтед също има печеливши мачове, само че те се нуждаят от всички да имат осем или девет от 10 и да се възползват от възможностите си, когато се появят.

„ Тогава Манчестър Сити би трябвало да излезе от него, да има трима играчи отвън него, с цел да даде късмет на Юнайтед. Ако всеки играе на своето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР