Росица Желязкова е българка, но живее в Мадрид, Испания. Тя

...
Росица Желязкова е българка, но живее в Мадрид, Испания. Тя
Коментари Харесай

Лечителката Росица Желязкова: Няма болести, всичко е в ума

Росица Желязкова е българка, само че живее в Мадрид, Испания. Тя е единствената нашенка, сертифицирана и подготвена по метода бионервоемоция. Обучението се прави единствено в два университета по света – в Росарио, Аржентина, и в Ибероамериканския в Испания. Методът е нов – основан е през 2005 година в Куба от Ерик Корбера. В Испания Росица се образова четири години.
– Г-жо Желязкова, разкажете за метода, по който лекувате – бионевроемоция?
– Методът служи за лекуване, въпреки че заболявания действително няма. Квантовият свят е тук и това не е мистичност.

Това е нова медицина, която учи, че заболяванията са единствено на физическо, на биологично равнище. Това е развой, основан от мозъка. Всички болести са известия от подсъзнанието, които се демонстрират в тялото за излекуване. Но в случай че лекуваме единствено признаците, без да се доближава до корена, който предизвиква заболяването, тя ще се появи още веднъж в същия орган или в различен друг орган. Или по-общо казано – патологията не е в клетките, а следва нашата умствена заповед, с цел да боледува. Ето един образец – цигарите не предизвикват рака. Причинява го вярването, мисълта на индивида, че пушенето води до рак. Дори единствено като пресъздавате написаното на кутийката, на подсъзнателно равнище към този момент работи страхът от гибелта. Това също е натурален метод за управление пренаселването на планетата.

Ако пушиш, всякога, когато си дърпаш от цигарата, чувствай удоволствието, което ти доставя да пушиш, дърпай от цигарата с чувството, че си господ, и знай, бъди убеден, че цигарите не предизвикват рак! Тогава в никакъв случай няма да се разболееш от тази болест. Но въпросът с цигарите е различен: „ За какво пуша? “. На това хората пушачи би трябвало да си отговорят. Кое е целебното в метода, който предлагам? Промяната на усещането ни, която ще ни излекува. Повечето хора мислят по един метод, само че работят по различен. За да се реализира изцелението, би трябвало да има единение сред мисъл, усеща и деяние.
– Т.е. би трябвало да си задаваме въпроса: „ За какво моята биология ми изпраща това? “.

– Точно по този начин. Например – боли ви стомахът. Значи сте „ хапнали “ нещо отровно – не храна, а нещо, което ви е тормозило по време на хранене – карали сте се с някого, гледали сте филми с принуждение. Това ви отравя. Трябва да следите за признаците в телата си. Друг образец – боли ви гърлото. Това значи, че сте желали да кажете нещо и не сте го създали или че сте споделили нещо, което не е трябвало. Това е информация, скрита в подсъзнанието ви. То ви дава тази болест или признак да ви предизвести за вътрешен прочувствен спор, който не сте разрешили. Тялото „ крещи “ посредством заболяванията каквото душата мълчи! Има и друго – замисляли ли сте се, че в случай че захарта предизвиква кариес, за какво го нямате на всичките си зъби, а единствено на някои от тях? Защо имате артроза единствено на дясното коляно, а не на лявото?

За да можете да се излекувате, би трябвало да почнете да „ виждате “ в другите себе си. Знам, че е мъчно за схващане, тъй като хората постоянно търсят някой да им е отговорен. Всъщност повода е у вас. В квантовия свят, в който живеем, няма жертви. „ Мен никой не ме наскърбява, аз самичък го върша посредством другия. Мен никой не ме малтретира, аз самичък го върша посредством другия. “ Опитайте да помислите върху формулировките и ще решите множеството си проблеми на физическо равнище.
– Излекували сте доста хора от всевъзможни заболявания – най-много нервни болести, помагали сте и при рак. Как човек да задържи вибрациите си високи, с цел да не се разболява?

– Това се реализира само в случай че мисли, усеща и дейности вървят в тотална естетика, поредност, единение. Толкова е просто. Нищо друго не би трябвало да се прави. Позволете си да ненавиждате и да обичате, без да чувствате виновност от това.
– Как си обяснявате взрива на онкологичните болести у нас?
– Онкологични болести имат хората, които живеят живота на другите, на децата, на половинката, на майка си и така нататък Ракът е последното предизвестие на душата, с цел да може индивидът, който има рак, да обърне внимание на себе си, да заживее личния си живот.

И даже като стартират с лекувания, вървене по лекари, и така нататък, тези хора почват да се усещат добре, тъй като към този момент по някакъв метод си обръщат внимание. Но това не е задоволително. Трябва да се види засегнатият орган, кодовете му и така нататък, които ние, сертифицираните, знаем. Прието е да споделяме, че най-хубавите си отиват, разболяват се от рак, а истината е, че се разболяват най-глупавите, тъй като живеят за другите. За да излекуваме страстите, които ни разболяват, е наложително да променим усещането си. Затова би трябвало да търсим скрития претекст, който ни е пречил да действаме по избран метод. Има една страст, която ни разболява, и друга, която ни лекува.
– Храната, въздухът, придвижванията на тялото значими ли за неговото здравословно положение?

– Не е отровно това, което влиза в устата ни, а това, което излиза. И което най-вече ни убива и е най-вредното, са думите, които излизат от устите ни. Най-деструктивното за тялото ни са деструктивните ни думи против другите.
– Как лекувате фамилията си? От какви лични заболявания сте се отървали?
– Никой не може да те излекува, в случай че ти не го направиш самичък. Помогнах на майка ми, която имаше заболяване на ръцете и беше за интервенция. Сега има усъвършенстване и няма потребност от оперативна интервенция. Аз самата имах разнообразни хронически болести, които изчезнаха в мига, когато уеднаквих магнитното поле на цялото си тяло посредством медитация и диалог със себе си в усамотение. На доста хора съм помогнала.

– В каква степен вярвате в кармата и какво можем да променим от нея?
– Под думата „ карма “ разбирам информация, която носим в себе си от цялото ни родословие. Докато не осъзнаем коя е програмата, която управлява живота ни в този миг и я разблокираме, повтаряме едни и същи обстановки. Всеки един от нас е част най-малко от четирите генерации, които ни предхождат, и всички тези предшественици ние ги носим на гърба си. От тази позиция на тайните, защитавани от едно потомство, постоянно те са един вреден източник на контузии, спорове и заболявания за идващите генерации. Връзката сред болесттите и фамилните секрети става много явна в изследването на родословните дървета. Семейството е като гърне, цялостно с душевен секрети, табута, позор. Има убийства, лудости, обири, невярност, затвори, кръвосмешения, принуждение. Ето по тази причина болестта не е решение на казуса, ами покана да преодолеем фамилен спор. Както Франсоаз Долто написа: „ Каквото е недоизказано в първото потомство, второто го манифестира посредством тялото си “. Ако нямаме никаква родословна карма, няма да имаме зaболяване, тялото няма да остарява, тъй като няма да го разболяваме. Ние, расата, която живеем в този момент, на тази земя, сме основани свободни от заболявания, както споделя и вуйна Ванга, която доста обичах. Ние сами се разболяваме и сами имаме силата да се излекуваме.
– Каква е тайната на персоналното благополучие съгласно вас?

– Връзката с подсъзнанието ни. Трябва да знаем, че подсъзнанието е в непрекъсната връзка с нас, само че ние сме отрязали канала, по който се свързваме с него. Когато обновим връзката с подсъзнанието си, всичко се трансформира, в самия миг. Това е в действителност доста елементарно и просто. Емоционалната проституция води до заболявания! Докато мислиш какво мислят другите за теб, ще чувстваш, че някой ти лишава силата, и ще се разболяваш. Ако искаш да си здрав, постоянно прави това, което чувстваш, което мислиш и което искаш да правиш! Това е единственият път на здравето. Когато искаш да кажеш да – кажи да! Когато искаш да кажеш не – кажи не. Когато обичаш – просто го кажи!
За поръчка на книгата „ Лечителите на България “ на www.trud.cc
Връзка с Росица Желязкова: [email protected]
Инфо: 24zdrave

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР