Рокади в седем Районни управления на МВР в София обяви

...
Рокади в седем Районни управления на МВР в София обяви
Коментари Харесай

Демерджиев сменя шефове на 7 районни управления в София след казуса Семерджиев

Рокади в седем Районни ръководства на Министерство на вътрешните работи в София разгласи вътрешният министър Иван Демерджиев. „ Дадох поръчка, че предстоят рокади, които ще обиден регионите ръководства на Столичната дирекция. Важно е да се каже, че чиновниците, които ще сменим не са осъществявали над никого, само че не са и осъществили задоволително надзор, както и, с цел да не стига до случаи като. Това съобщи вътрешният министър Демерджиев на брифинг в министерството.

Рокади се вършат във второ, трето, четвърто, пето, шесто, седмо и осмо районно ръководство в София. Ще има и смени в две регионални дирекции - Пловдив, по негова молба и в Кюстендил.

Това не е чистка разгласи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Екипът, който се назначава, е по избор на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов. Той уточни тези хора, добави основният секретар.

Дисциплинарните инспекции на над 40 чиновници текат, това не са, сподели министърът във връзка на рокадите.

Причината за промяната на шефа на регионалната дирекция в Кюстендил е, че е излъгал министъра, и е имал среща с политички представители.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР