Близките ми много се изненадаха, че толкова ми се е

...
Близките ми много се изненадаха, че толкова ми се е
Коментари Харесай

Личев за заплахата: Близките ми се изненадаха, че толкова ми се е повишил сексуалния потенциал на тази възраст

Близките ми доста се изненадаха, че толкоз ми се е повишил половия капацитет на тази възраст. Така се пошегува по Нова тв някогашният екоминистър Асен Личев, който през вчерашния ден разгласява пост във фейсбук, че измамници са му пратили имейл, че сякаш имат негов порноклип.

Той изясни, че е съобщил за полученото известие, което е спам, с цел да провокира отзив. Някои му пишели, че съм доста елементарен. " Направих го без да диря обществена изява. Получи се полемика за киберсигурността, което не е неприятно ", сподели Личев.

Той описа, че и преди са се опитвали да го излъгват. " Преди 10 години ми се обади един и сподели, че синът ми е аварирал в Италия. И би трябвало да изпратя 30 хиляди евро, а аз нямам наследник. Обадих се незабавно в 6-а районно управление (на МВР), само че ми споделиха, че не могат да проверяват, трябвало да е на момента ", изясни Личев.

" Поисках да повдигна полемиката. Представете си, че в действителност се получи едно писмо от хора, които заемат избрани позиции. Например прокурор, който проверява хеликоптер, от който са убити диви кози в Централен Балкан. Или шефът на " Банков контрол ", шефът или притежателят на КТБ,, и им кажат, в случай че не банкрутират банката, получават порно филми ", даде образец от предишното Личев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР