На 13 май Слънце съвпад Уран На 13 май Венера

...
На 13 май Слънце съвпад Уран На 13 май Венера
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

На 13 май Слънце съвпад Уран

На 13 май Венера секстил Сатурн

На 15 май Меркурий влиза в Телец

На 17 май Меркурий площ Плутон

На 18 май Венера съвпад Уран

На 18 май Слънце съвпад Юпитер

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева, Везни

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 13, 14, 15 (до 12:37ч), 16 (след 13:40ч), 17 (до 14:42ч), 18 (след 15:44ч), 19 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 14 (след 11:30ч), 15 (до 12:37ч), 16 (след 13:40ч), 17, 18, 19 май

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

13.05. 12:14 - 13.05. 13:37
15.05. 19:42 - 16.05. 00:34
18.05. 12:10 - 18.05. 13:24
19.05. 18:50 - 21.05. 01:35

Овен – Началото на седмицата ще бъде изключително продуктивно, тъй че не поставяйте нещата на назад във времето. Ще имате нови прозрения за посоката на живота ви. Здравият разсъдък и професионализмът ще ви оказват помощ да решите доста значими проблеми и да извършите скъпи оферти за възстановяване на работния развой. Ново другарство може изцяло да разклати възгледите ви за живота или да се окаже изненадващо друго от предходния ви другарски кръг. Трябва да си починете добре през уикенда - това ще ви помогне да се настроите позитивно.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете деликатни – 18, 19

Телец – Добре е да започнете седмицата с решаването на най-неотложните работни задания. С това ще се справите бързо, някои ще създадат даже повече, в сравнение с са очаквали. Енергията и решителността ще ви оказват помощ да се справите с всевъзможни сложни въпроси. Не всичко ще бъде елементарно, само че ще се справите. Усилията ви ще могат да дадат резултат, само че след известно време. Взаимоотношенията с сътрудниците и с управлението ще бъдат сполучливи. Благодарение на самоконтрола и положителната си организация ще можете да се справите с всички комплицирани задания. Старайте се да не се преуморявате, в противоположен случай ще станете разсеяни и неспокойни.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете деликатни –14, 15

Близнаци – Седмицата ще отвори доста забавни благоприятни условия. Опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Ще бъдете оптимисти и ще покажете на другите, че сте способни да се справите с доста неща. Менталната ви интензивност ще е на върха си, а общуването бързо, непосредствено и пропито с искри на неочаквани прозрения. Сега е моментът да сбъднете фантазиите и желанията си, даже инцидентният риск е добре пристигнал. Повечето от вас ще са заети с работа и решение на професионални проблеми, само че не трябва да забравяте за персоналния си живот. Опитайте се да обърнете внимание на обичания човек, с цел да няма изстудяване сред вас.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете деликатни – 16, 17

Рак –   Седмицата е удобна за демонстрация на разпоредителност и делова интензивност. Ще съумеете да преодолеете доста трудности посредством неизменност и самообладание. Заемете се с значимите неща без отсрочване. В началото на седмицата всичко ще се получи изключително елементарно за вас, до момента в който през втората половина може да срещнете някои усложнения. Възможно е по пътя да се появят спънки, а осъществяването на някои проекти да се наложи да бъде отсрочено. Старайте се да се придържате към рационален дневен режим, да спите задоволително, да се грижите за здравето си.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 13, 18, 19

Лъв – Деловата връзка в самото начало на седмицата ще изисква нерешителност. Ще станете прекомерно чувствителни и възприемчиви към мнението на другите хора и външните въздействия. Съсредоточете се върху задания, които зависят напълно от вас. Избягвайте клюките и всевъзможни непродуктивни диалози. Направете си рационален проект и го следвайте. Избягвайте да давате обещания и да влизате в разногласия с другите. Увеличават се вашите сексапил и прелест. Можете би това ще ви помогнете по някакъв метод да разрешите персоналните проблеми и да привлечете нови фенове.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни – 14, 15

Дева – Добра седмица. Не постоянно ще е належащо да се работи намерено, да се върви към задачата по най-краткия път. Много представители на знака ще би трябвало да търсят обиколни способи и тук изобретателността и богатото въображение ще бъдат потребни. Вашата работливост доближава своя връх, движена от ентусиазъм. Използвайте всяка опция да демонстрирате качествата си, другите ще го оценят. В противоречиви обстановки се вслушвайте в интуицията си, тя ще подтикне към най-правилното решение. Няма потребност да се пробвате да контролирате всичко.

Благоприятни дни – 13

Бъдете деликатни – 16, 17

Везни – Интелектът ви ще бъде напоен с заостреност и сръчност, което ви прави способни на светкавични хрумвания. Разбийте веригите на рутината и събудете това, което може да е заспало. Не чакайте пасивно да се случат чудеса, а интензивно пристъпете към опциите, които се появяват на хоризонта пред вас. Ще би трябвало да се сблъскате с доста изненади, да възстановите проектите си в придвижване, да разрешите работни въпроси и да се справите със фамилните каузи. Не губете ненужно време и сполучливо ще се справите с всички задания.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете деликатни – 18, 19

Скорпион – Седмицата ще е удобна. Ще бъдете възприемчиви към възприятията и ползите на другите хора, тъй че елементарно ще намерите общ език с всевъзможни събеседници. Ще можете да вдъхнете живот на новите си хрумвания. Въпреки че ще получите потребни препоръки от по-възрастни близки или другари, не вземайте прибързани решения, помислете и първо претегляйте всичко. Чарът ви и външната ви прелест ще станат изключително явни за другите. Така че тези, които се интересуват от намиране на връзка, ще имат доста благоприятни условия за запознанства или преобразяване на деловите връзките в сантиментални.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете деликатни –14, 15

Стрелец – Ще съумеете да изградите градивни разговори, да намерите подобаващи причини и да вдъхновите другите да подхващат верните дейности. Шансовете са високи да положите основите за по-нататъшен триумф, в случай че извършите рационален проект и се придържате към него. В някои моменти ще бъде по-добре да извършите пауза, да разхлабите контрола, да преразпределите натоварването или даже да отложите нещата за по-благоприятен миг. Външната ви прелест ще се усили. Можете да употребявате това както за разрешаване на персонални въпроси, по този начин и при договаряния или срещи.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете деликатни – 16, 17

Козирог – Отдайте се на вдъхновението тази седмица. Оставете творчеството ви да се изяви. Идеално време да изследвате нови хоризонти или да задълбочите знанията си. Не постоянно ще е елементарно да се разбирате с околните, само че няма да има съществени проблеми. Опитайте се да бъдете деликатни и деликатни, когато поддържате връзка с обичания човек, тогава ще можете да избегнете спорове и бързо да компенсирате дребни недоразумения. За несемейните опцията за романтика може да възникне по непредвиден метод, без значение дали посредством ново запознанство, онлайн или семинар.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете деликатни – 13, 18, 19

Водолей – През тази седмица можете да очаквате смяна в обстановката си, от сантиментална или професионална позиция. Новите провокации, които скоро ще ви се показват, няма да пропуснат да ви стимулират. Това време ви приканва за проучване на нови, авангардни хрумвания, които надвишават общоприетото и ви канят да надскочите откритите граници на мислене. През този интервал сърцето ви може да остане на назад във времето, защото разсъдъкът, логиката и обективността излизат на напред във времето.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете деликатни – 14, 15

Риби – Тази седмица може да не е толкоз лесна. Пълният надзор над нещата не постоянно е вероятен, нито желан. Вместо това прегърнете потока на живота и вярвайте, че той ще ви води там, където би трябвало да бъдете. Поглеждайки след това обратно, ще разберете, че най-после нещата постоянно си идват на мястото. Търпението и сдържаността ще бъдат наложителни. Въпреки мощните сили, които текат през вас и ви тласкат към промяна, бързането не постоянно е най-бързият метод да постигнете задачите си.

Благоприятни дни – 13

Бъдете деликатни – 16, 17

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР