На партито са били само близки и роднини: политици и

...
На партито са били само близки и роднини: политици и
Коментари Харесай

Задържаха собственика на револвера, с който синът на Божанков случайно простреля друго дете

На празненството са били единствено близки и родственици: политици и предприемачи. Револвер „ Смит енд Уесън “ 357 магнум е оръжието, което синът на депутата от ПП-ДБ е помислил за играчка
Бизнесменът Димитър Бонзов е притежателят на револвера, с който огромният наследник на депутата Явор Божанков простреля момиче на 12 години. Инцидентът се случи през днешния ден в Арбанаси по време на празненство за рождения ден на половинката на Бонзов – Мая Банзарова, заяви нощес „ 24 часа “.

Той е арестуван, стана ясно тази заран.

Бонзов е съучастник и шеф в 7 компании, които се занимават с всичко от произвеждане на самун до хазартни игри. Той е бил в тоалетната, когато децата се заиграват с огнестрелното му оръжие.

Револвер „ Смит енд Уесън “ 357 магнум е оръжието, което синът на депутата от ПП-ДБ Явор Божанков е помислил за играчка, заяви „ Стандарт “.

Продължава следствието на случая, съобщи Нова тв. И детето, натиснало спусъка, и раненото дете са близки на депутата Явор Божанков. Самият той написа във Фейсбук, че децата намерили оръжието и го помислили за играчка.

В хода на досъдебното произвеждане се проверяват всички вероятни версии. Назначени са експертизи. „ Образувано е досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета на малолетно лице, както и за погрешно предпазване на огнестрелното оръжие. Наказанията за тези закононарушения са до 6 година отнемане от независимост за първото и сред 3 и 10 – за второто ”, изясни на брифинг районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шабов. Притежателят на револвера е арестуван. Оръжието било оставено на скамейка в двора на къщата.

Предстои прокуратурата да сезира Държавна организация за протекция на детето и Агенция „ Социално подкрепяне ” във връзка случая.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР