Рецептата за добри сочники ми струваше доста време! Пробвах множество

...
Рецептата за добри сочники ми струваше доста време! Пробвах множество
Коментари Харесай

Сочники с извара: най-добрата и изпитана рецепта

Рецептата за положителни сочники ми струваше много време! Пробвах голям брой разновидности, като при едната рецепта плънката се получи прекомерно течна, а при друга – тестото беше прекомерно фино. Но най-после открих вид за сочники, който съгласно мен е най-вкусният!

Съставки:

Маргарин – 250 грамаЯйца – 3 брояЗахар -100-150 грамаЗаквасена сметана – 400 грамаБрашно – 4 чаши (по 200 мл чашата)Бакпулвер – 1 супена лъжица

За плънката:

Извара – 500 грамаЯйца – 2 брояЗахар – 100-150 грамаВанилов пудинг – 1 пакетВанилова захар – 1 пакечте

Получаване:

Разбийте захарта с яйцата на пухкава примес.Разтопете маргарина и го прибавете към яйчената примес (маргаринът би трябвало да е на стайна температура).Добавете брашното с бакпулвера. Разбъркайте.След това прибавете сметаната на порции. Тестото не би трябвало да е плътно и да се задържа към ръцете ви.Пригответе плънката, до момента в който тестото си почива.Всички продукти се смесват добре.Разточете тестото, изрежете кръгчета, поставете плънката от едната страна и покрийте с другата страна на тестото.Намажете с яйце и печете на 180 градуса във фурната за 17-20 минути.Вашите вкусни сочники с извара са подготвени!

Вижте още: Домашна торта с орехи: главният трик се крие в крема

Приятен вкус!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР