Resident Evil Village се оказа едно много добро продължение на

...
Resident Evil Village се оказа едно много добро продължение на
Коментари Харесай

Capcom потвърди, че работи по DLC за Resident Evil Village

Resident Evil Village се оказа едно доста положително продължение на поредицата и всички се питат какво следва за играта. И разумното съмнение е DLC. Точно това ще се случи, което беше и доказано от Capcom по време на Е3 2021.

„Поради голямото предпочитание, създаването на в допълнение наличие за Resident Evil Village към този момент е в ход“, споделят от японската компания в особено известие за пресата. „Повече информация ще предоставим по-късно“. За страдание нищо друго не беше разкрито от студиото. Gamesradar напомнят, че Resident Evil 7: Biohazard да вземем за пример получи две допълнения след излизането си: Not a Hero и End of Zoe, както и пакети с мини-игри. Това може да даде вяра, че ще забележим допълнения, които да добавят и разширят историята, като да вземем за пример протичащото се с Итън Уинтърс в селото след събитията в главната игра. Спекулациите в Интернет към този момент са в ход и някои от тях настояват, че възможния DLC пакет ще ви разреши да влезете в ролята на Крис Редфилд.

В друга вест, обвързвана с вселената на Resient Evil стана ясно, че независимото мултиплейърно премеждие Re:Verse ще излезе през юли тази година. Играта ще ви разреши да се впуснете в брутални борби с обичания си воин от поредицата с четирима или шест играчи в петминутни детмачове. Повече от презентацията на Capcom от E3 2021, може да видите по-долу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР