Решението подлежи на одобрение от регулаторните органи Watford Insurance обяви

...
Решението подлежи на одобрение от регулаторните органи Watford Insurance обяви
Коментари Харесай

Застрахователната компания Watford стъпва на румънския пазар

Решението предстои на утвърждение от регулаторните органи

Watford Insurance разгласи желанието си да сътвори осигурителен клон в северната ни съседка Румъния, съсредоточавайки се най-вече върху застраховката " Гражданска отговорност " и спомагателните застрахователни артикули, само че също по този начин и върху други артикули, като жилищно обезпечаване.
Откриването на клон на Watford в Румъния предстои на утвърждение от регулаторните органи в Гибралтар и Румъния. Watford Insurance е със седалище в Гибралтар и оперира в Европейския съюз и Обединеното кралство от 2015 година Watford Insurance е дъщерно сдружение на Watford Re Ltd., презастраховател на Бермуда с капитал от 1,2 милиарда $ (към 30 септември 2017 г.).
Watford и неговите дъщерни сдружения имат контракт за стратегическо ръководство на активи с дъщерните сдружения на ARCH Capital Group Ltd. (Arch). ARCH предлага световни застраховки и презастраховане посредством своите дъщерни сдружения.
Решението за разширение активността на Watford Insurance на румънския пазар беше взето след цялостна оценка на румънския авто осигурителен пазар във връзка с бизнес средата, както и на правната и регулаторна рамка на пазара.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР