Репортерът на Господари на ефира“ Дани Йорданов е свидетел срещу

...
Репортерът на Господари на ефира“ Дани Йорданов е свидетел срещу
Коментари Харесай

Обвиняемата за корупция София Циканделова ухапа оператор на „Господари на ефира“ 


Репортерът на „ Господари на ефира “ Дани Йорданов е очевидец против семейство Циканделови поради серията му репортажи, показващи корупционни практики в областта на здравното обучение. Ненадейно обаче екипът е атакуван – брачната половинка на обвинения Анастас Циканделов, София захапва за ръката оператора на предаването. /По-късно тя ще се оправдае, че нямала зъби, само че както виждате от фотографията има зъби и то огромни и здрави, а раната върху ръката на оператора е дълбока и наподобява на захапване от кон./

Анастас и София влизат в битка с оператора и лишават телефона му. Той съумява да се освободи и догонва Димитър Циканделов, един от тримата обвинени.

Димитър отхвърля да върне телефона, по тази причина с молба към очевидците на екшъна „ господарите “ извикват полиция. Циканделови обаче звънят на кола за спешна помощ, тъй като стартират да припадат. Жалък опит за цирк в този миг, тъй като задържат телефона на „ господарите “. Явно желаят да го вземат и феновете да не видят фрагментите от съда, снимани по-рано.

Линейката идва на място. Преглеждат Циканделови. Оказва се, че им няма безусловно нищо. Всичко е било спектакъл за да намерят метод да се изкарат жертви и да потулят телефона с фрагментите на „ Господари на ефира “.

„ В момента телефонът е арестуван като материално доказателство. След като си го върнем, незабавно ще ви покажем развиването на цялата обстановка, а освен кулминационната точка. Всичко е записано. “ – пишат от предававето, което разкри корупционните практики за банкет на задгранични студенти в МУ-София и МУ-Пловдив на Анастас Циканделов, брачната половинка му София и синът Димитър.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР