RENAULT разпространи първите официални изображения и подробности за изцяло новия си компактен

...
RENAULT разпространи първите официални
изображения и подробности за изцяло
новия си компактен
Коментари Харесай

RENAULT KIGER: Нов компактен SUV за Индия

RENAULT популяризира първите официални изображения и детайлности за изцяло новия си стилен SUV модел KIGER, който компанията е създала в Индия и е с първоначална пазарна концепция за лансиране на локалния пазар.

RENAULT KIGER, което на по-късен стадий ще бъде лансирано и на други интернационалните пазари на френската марка, дава обещание да предложи на локалните консуматори налична цена, просторен петместен интериор и богато оборудване в дължина от под 4 метра.

От RENAULT споделят, че KIGER ще предложи оборудване каквото все още не съществува в ценовия диапазон на новия SUV модел, избор сред няколко мотора и предавателни кутии, както и динамичен и отличаващ се екстериорен дизайн.

В оборудването на RENAULT KIGER са включени бордова система с 8-инчов сензитивен на допир екран, който предлага възможност за синхронизиране на мобилен телефон чрез Apple CarPlay и Android Auto, както и Bluetooth и WIFI свързаност. Аудиосистемата е Auditorium 3D Sound by Arkamys, а лидерът може да избира между няколко режима на работа на своята кола, благодарение на адаптивната MULTI-SENSE система.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР