Всяка година десетки устройства от серията Galaxy стават непригодни за

...
Всяка година десетки устройства от серията Galaxy стават непригодни за
Коментари Харесай

Android 15 ще бъде последната голяма актуализация за следните телефони Galaxy

Всяка година десетки устройства от серията Galaxy стават непригодни за бъдещите актуализации на операционната система Android, откакто получат обещания брой ъпдейти на OS. Тази година историята ще се повтори, защото Android 15 ще бъде последната огромна актуализация на операционната система за доста смарт телефони от серията Galaxy.

В тази публикация сме подготвили лист с тези устройства Samsung Galaxy, които няма да дават отговор на изискванията за бъдещи актуализации на операционната система след надграждане до Android 15. Проверете листата, с цел да видите дали за вашето устройство се приключва поддръжката от Android актуализации.

Надграждането на Android OS е извънредно вълнуващо, тъй като прибавя голям брой нови функционалности, усъвършенствания и промени в потребителския интерфейс, които трансформират потребителското преживяване. В избран миг обаче вашето устройство става неуместно за бъдещите актуализации. Ето за какво е значимо да следите наличността на Оценка за съвместимост за вашето устройство, с цел да не пропуснете най-новите и най-хубавите функционалности все още.

Android 15 ще бъде последната актуализация на операционната система за следните телефони Galaxy:

Galaxy S21; Galaxy S21+; Galaxy S21 Ultra; Galaxy Z Fold 3; Galaxy Z Flip 3; Galaxy A14; Galaxy A14 5G; Galaxy A05; Galaxy A05s; Galaxy M14 4G; Galaxy M14 5G; Galaxy F14 5G.

Това е всекидневен лист, който подготвихме въз основа на политиката за софтуерни актуализации на всеки телефон и таблет от серията Samsung Galaxy. Тези устройства може да получат Android 15 като последна актуализация на OS, в случай че Samsung не разшири поддръжката на софтуера. Въпреки това, във всички сюжети, тези устройства също ще получат One UI 7.1. След това ще продължат да получават кръпки на сигурността в продължение на месеци или години.

Телефоните от сериите Galaxy M и F нормално получават две съществени актуализации на Android OS. Така че всеки, който работи с Android 13, ще получи и Android 15 като последна актуализация на операционната си система.

Що се отнася до Galaxy A-серията, Samsung предлага два съществени ъпдейта на операционната система за по-старите устройства. По-новите модели обаче идват с обещанието за четири актуализации на операционната система. Някои телефони от серията Galaxy A дават отговор на изискванията за впечатляващите обновления на 4 операционни системи. Всички телефони от серията Galaxy S, Tab S и Z, пуснати след Galaxy S21, Galaxy Z Fold 3/Flip 3 и Galaxy Tab S8, дават отговор на изискванията за четиригодишна поддръжка на Android OS.

Ако вашето Galaxy устройство дава отговор на изискванията за актуализация до Android 15, сигурни сме, че се чудите какви нови функционалности ще ви донесе. Е, Android 15 към момента е в развой на разработка. Въпреки това Гугъл към този момент разгласи няколко от новите функционалности на бъдещата операционна система и доста други бяха разкрити в бета-версиите на OS, обещавайки по-голяма и по-вълнуваща актуализация от предходните две версии на операционната система. Повече детайлности по отношение на появяването новите функционалности и потреблението на изкуствен интелект ще откриете в предходната ни публикация, отдадена на това тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР