Редица загадки ще намерят своя отговор, но същевременно ще се

...
Редица загадки ще намерят своя отговор, но същевременно ще се
Коментари Харесай

Трудни избори и неочаквани срещи предстоят за героите на „С река на сърцето“

Редица загадки ще намерят своя отговор, само че в същото време ще се преплетат и нови, изненадващи събития в „ С река на сърцето “ тази седмица по NOVA. За фамилната винарна „ Бонония Боневи “ предстоят тежки дни и ще стартират първите професионални спорове сред Вяра (Луиза Григорова) и Борис (Александър Димов).

След като раздруса света на Вяра радикално, Зоран Васович (Игор Ангелов) насочва изключително предложение и към Петър (Александър Сано) в подмяна на неговата независимост. Пред някогашния рейнджър стартират да се подреждат серия от проблеми и въпроси, на които ще би трябвало да откри отговор. Брат му Лазар (Христо Петков) ще добави и още един – коя е Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) и може ли Петър да ѝ помогне.

В светата обител на манастира Лазар прави нова крачка по пътя към истината за момичето, а служител на реда Тополска пробва да хвърли светлина върху серията неразрешени случаи, свързани с други изчезнали млади дами.
 С река на сърцето NOVA
Петя Кабурова (Цветина Петрова) схваща, че остарялата ѝ обич Борис си има нови проблеми. Дали романсът им има бъдеще или световете, в които двамата към този момент живеят, не са се отдалечили прекалено много? Часовникът тиктака и Борис би трябвало да откри решение на проблемите си със Сома (Пламен Манасиев).

В това време сестра му Вяра се завръща с гръм и тропот във винарната, с цел да съобщи, че ще влезе във притежание на своя дял – и не е единствената, която носи вести. Стефан Тополски (Малин Кръстев) също идва да търси Борис и то по напълно непредвидени аргументи – само че още по-неочаквано е това, на което се натъква в избата.

Междувременно Вяра и Борис се изправят един против различен в първия си професионален спор в „ Бонония Боневи ” . Докато пробва да бъде съдия в него, Даниела научава информация, която я вълнува. Изглежда, че и тя, и Тополски имат интерес към античен вид грозде, който би могъл да промени бъдещето на винарната. Даниела ще би трябвало да разбере дали и технологът вижда нещата, както тя. За нея стартират да се разпростират и други въпроси, свързани с неподозирани секрети от предишното.

От добре заровената история на Мики (Яна Маринова), предшестваща идването ѝ във Видин, също изплуват от ден на ден забавни елементи.
Не пропускайте да разберете какви провокации чакат още героите в фамилната сага „ С река на сърцето “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ С река на сърцето “ на и на продукцията.

С въпнение приветстваме новината, че последният пълнометражен филм на режисьора на „ С река на сърцето “ Мартин Макариев, в който взе участие огромна част от акьорския състав и креативния екип на сериала, ще е българското предложение за премиите „ Оскар “. „ В сърцето на машината “ доближи до над 150 000 фенове в киносалоните, наред с това завоюва редица награди у нас и в чужбина. Филмът е подсилен от NOVA като част от дълготрайната тактика NOVA поддържа българските филми. Предстои да бъде излъчен в ефира на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР