Разполагаме с подробна информация за ранните прототипи на iPhone 16,

...
Разполагаме с подробна информация за ранните прототипи на iPhone 16,
Коментари Харесай

Ако iPhone 16 изглежда по този начин, Apple ще се изложи сериозно

Разполагаме с подробна информация за ранните прототипи на iPhone 16, в това число обзор на разновидностите и хардуерните конфигурации, които Apple е обмисляла досега. Информацията е на ранен стадий от процеса на планиране, само че дава визия за това какво можем да чакаме от iPhone 16 или DeLorean, както инженерите на Apple го назовават вътрешно.

Ранните прототипи на iPhone 16 демонстрират, че Apple ще внесе няколко промени в дизайна на идните базови версии. Най-забележителната смяна е, че Apple се откаже от диагоналните камери за сметка на отвесно ситуирани.

Очевидната причина е да бъде по-широко въведена функционалността за Spatial Video (заснемане на пространствено видео) до повече модели iPhone, защото Apple ще се стреми да разпространява оптимално новите очила за виртуална действителност Vision Pro. За да записвате в този нов формат е належащо главният и ултра-широкоъгълният обектив да бъдат ситуирани отвесно.

Според MacRumors измежду вероятните нови дизайни за камерата на iPhone 16 е жанр, сходен на iPhone X. Това несъмнено не е добра концепция, както можете да видите по-долу:

Освен това Apple тества няколко промени в бутоните на iPhone 16 и също по този начин тества нови жълти, розови и среднощни цветови разновидности. Във всеки вид се тестват разнообразни бутони в разнообразни конфигурации.

Жълт: iPhone 16 с „ Action “ бутон, уеднаквен бутон за силата на звука и дизайн на камерата в жанр iPhone X Розов: Екшън бутон и обособени механични бутони за мощ на звука. Дизайн на камерата в жанр iPhone 12 Среднощен/Midnight: По-голям „ Action “ бутон и нов бутон за снимане. Дизайн на камерата в жанр iPhone 12

Както постоянно, Apple тества няколко прототипа и не е ясно какви конфигурации ще бъдат налични за крайния консуматор. Въпреки това е забавно, че компанията възнамерява да добави новият „ Action “ бутон към базовите модели, до момента в който тества и мистериозният „ Capture “ бутон, за който не е ясно какво ще прави.

Не знаем и дали Apple ще избере тактилни бутони вместо механични, само че най-малко знаем, че компанията тества разнообразни разновидности. През идващите месеци ще имаме по-точна визия за идните модели.

Предната част на iPhone 16 не се отличава с никакви забележими промени и продължава да употребява Dynamic Island. Очаква се базовият модел iPhone 16 да разполага с екран, сходен на този, употребен при неговия предходник без основни разлики. Както и при iPhone 15, iPhone 16 има USB-C порт в долната си част.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР