OpenAI може скоро да представи дигитален асистент, в основата на

...
OpenAI може скоро да представи дигитален асистент, в основата на
Коментари Харесай

OpenAI може да представи AI-асистент с разбиране на сарказма и да добави позвънявания към ChatGPT

OpenAI може скоро да показа цифров помощник, в основата на който ще стои мултимодален изкуствен интелект. Според The ​​Information, новият помощник на OpenAI може даже да разпознава сарказма.

Според източниците на The Information, OpenAI показал пред редица клиенти нов мултимодален AI-модел, кадърен както да води разговор с потребителя, по този начин и да разпознава обекти. Възможно е той да бъде показан на следващия ден на 13 май на особено събитие.

Новият модел обезпечава по-бърза и по-точна интерпретация на изображенията и аудиото от съществуващите AI-модели за транскрипция или превръщане на текст в диалект. Както допуска The Information, това може да помогне на представителите на отделите за обслужване на клиентите „ да схванат по-добре интонацията на гласовете на обаждащите се или дали те са саркастични. “ „ На доктрина “ моделът може да помогне на учениците да вземат решение математически задания или да превеждат действителни обозначения. Според източници на изданието, новият AI-модел може да надмине GPT-4 Turbo при „ отговаряне на някои типове въпроси “, само че въпреки всичко ще бъде по-склонен към взимане на неверни решения.

Според разработчика Ананая Арора (Ananay Arora), OpenAI също се приготвя да добави към чатбота ChatGPT функционалност за телефонни позвънявания. Арора твърди, че е намерила доказателства, че OpenAI към този момент е планувал потреблението на сървъри за аудио и видео връзки в действително време.

Струва си да се означи, че GPT-5 няма да има тази функционалност, в случай че бъде показан идната седмица, защото изпълнителният шеф Сам Алтман отхвърли, че идното събитие ще има нещо общо с наследника на ИИ-модела GPT-5. Той също по този начин отхвърли слуховете, че компанията идната седмица ще показа нова, основана на AI, търсачка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР