Джейк Пол няма нужните отбранителни умения, за да се справи

...
Джейк Пол няма нужните отбранителни умения, за да се справи
Коментари Харесай

Джейк Пол срещу Майк Тайсън: Ленъкс Луис избира категоричен победител - `Притеснен съм`

Джейк Пол няма нужните отбранителни умения, с цел да се оправи с Майк Тайсън, макар че противникът му е с 30 години по-възрастен от него, съгласно на Ленъкс Луис.

YouTuber-ът, трансформирал се в боксьор, се изправя против именития тежка категория в нашумяла борба в Тексас през юли. Пол има професионален връх 9-1, откакто победи Райън Боурланд в първия кръг в Пуерто Рико на 2 март и е желан за победа от букмейкърите.

Тайсън се отдръпна от професионалния бокс през 2005 година, само че се върна в кръг за галерия против Рой Джоунс-младши през ноември 2020 година Въпреки това Люис се би и победи Тайсън през 2002 година и има вяра, че неговият голям опит и разум на кръга ще надделеят над младостта на Пол.

Запитан дали е угрижен за тяхната сигурност, Люис сподели пред The ​​Guardian: „ Загрижен съм за Джейк Пол. Тайсън към момента знае по какъв начин да удря, както можете да видите, когато удря чанта. Ако Джейк Пол бъде ударен от един от тези удари, той ще го почувства. Знам, че Джейк Пол не желае да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР