Перспективите за преизбиране на Джо Байдън са преследвани от постоянни

...
Перспективите за преизбиране на Джо Байдън са преследвани от постоянни
Коментари Харесай

Подкрепата за икономическата политика на Джо Байдън намалява на фона на страховете от инфлацията, сочи проучване на FT

Перспективите за преизбиране на Джо Байдън са преследвани от непрекъснати страхове от инфлацията, като 80 % от гласоподавателите споделят, че високите цени са една от най-големите им финансови провокации, съгласно ново изследване на Financial Times.

Констатациите, съдържащи се в последното изследване на FT-Michigan Ross, идват на фона на признаци през последните месеци, че инфлацията още веднъж се повишава, макар постоянния спад предходната година. Те прекатурват неотдавнашните триумфи, които американският президент е постигнал измежду електората по отношение на ръководството му на американската стопанска система.

Проучването откри, че гласоподавателите все по-малко поддържат икономическата политика на президента, като 58 % от гласоподавателите не утвърждават неговото ръководство на стопанската система, по отношение на 55 % предишния месец - 40 % утвърждават. Само 28 % от гласоподавателите споделиха, че Байдън е оказал помощ на стопанската система - спад от четири пункта спрямо предишния месец. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР