разгроми столичния Септември с 5:1 в контрола. Двубоят се игра

...
разгроми столичния Септември с 5:1 в контрола. Двубоят се игра
Коментари Харесай

Ботев Пд се развихри - вкара 5 гола на столичен тим!

разгроми столичния Септември с 5:1 в контрола. Двубоят се игра в Коматево. Преди срещата пък стана ясно, че звездата на " жълто-черните " Тодор Неделев се е самоизолирал, защото е болен със признаци на COVID-19.
Още във втората минута Мохамед Брахими проби отдясно и подаде към Реда Рабей, който от непосредствена непосредственост стреля в навън. В идващите минути двата отбора си размениха по един удар, а в 17-ата минута гостите откриха резултата. Атанас Кабов насочи добре ориентиран удар от междинна отдалеченост, разписвайки се за 0:1.
В 22-ата минута " канарчетата " изравниха. Па Конате получи извеждащ пас от Реда Рабей и центрира към наказателното поле. Маркиньос засече, вратарят отрази първия удар, само че при добавката нападателят на сгреши - 1:1. Три минути по-късно състезател на гостите бе изтърван след центриране от фаул и от чиста позиция стреля право в Георги Аргилашки. До края на първата част липсваха чистите голови положения.
След почивката превъзходството на пловдивчани бе тотална. В 47-ата минута Генев стреля неопределено с глава, а в 55-ата минута ботевистите получиха дузпа, която бе превърната в гол от Маркиньос - 2:1. Веднага след попадението на домакините в игра за гостите се появи Валери Божинов, който получи овациите на натрупалата се аудитория.
В 66-ата минута Джеймс Етоо центрира към Реда Рабей, който овладя и на собствен ред прати топката към наказателното поле. В него защитник се опита да почисти, само че вкара топката в личната си врата - 3:1. Последваха два рискови удара на Минков и Генев, които минаха в непосредствена непосредственост до вратата на гостите.
В 84-ата минута Реда Рабей пусна отличен пас към Филип Филипов, който от близко се разписа за 4:1. Крайният резултат бе закрепен две минути по-късно, когато Николай Минков проби отдясно и центрира към Монир Ал Бадарин, който от близко с глава вкара дебютния си гол.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР