Разделят ли се фолк дивата Мария и съпругът й Мирослав? Отварачката

...
Разделят ли се фолк дивата Мария и съпругът й Мирослав?
Отварачката
Коментари Харесай

Разделят ли се фолк дивата Мария и Мирослав?

Разделят ли се фолк дивата Мария и брачният партньор й Мирослав?

Отварачката и брачен партньор №3 минаха през няколко абсурда, в това число и до пердах, каузи, само че по този начин и не подписа бракоразвод. Сега обаче ситуацията като че ли върви към край.

Чалгадивата е изтрила всичките си общи със фотоси с предприемача Мирослав.

На всичкото от горната страна Мара е премахнала и семейството на мъжа си Соколова, а в този момент се подвизава в мрежата с моминската си

Мария и Мирослав подписаха брак през декември 2021 година. Запознати настояват, че той страдал от мъчителна ревнивост и няколко пъти си разрешавал да подвига ръка против нея. Сега Мирослав е под домакински арест, като в първия си коментар след побоя той съобщи, че няма да се признае за отговорен. Присъдата си той ще апелира идната седмица във вторник пред Софийския градски съд.

Певицата подаде сигнал против него в софийското Четвърто районно ръководство за нанесен побой. Полицията пристигнала на секундата, защото домашното принуждение се разиграва в жилището на Мария в столичния кв. “Лозенец ”.

Според близки до нея побоят е станал на 21 март в жилището им в София след спор, който бил предизвикан от мощната ревнивост на Мирослав Соколов

Той си изпуснал нервите, почнал да я шамаросва, удрял я и с юмруци по главата, най-после я съборил на земята и излязъл от вкъщи им. Тогава Мария подала сигнал в полицията, а по-късно си извадила здравно, пишат от “24 часа ”.

Пред униформените тя разказала, че и различен път ревностният брачен партньор ѝ е посягал. Мирослав бе арестуван за период до 72 часа и към този момент е освободен под домакински арест. Съпругата му Мария желае обезщетение от него за породени неимуществени вреди.

Соколов не е осъждан и няма престъпни регистрации. Той също има две деца и някогашна брачна половинка на име Вая. Бившата му жена твърди, че той в никакъв случай не ѝ е посягал, само че била чувала, че е правил по този начин с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в разнообразни заведения.

По-късно Мария отдръпна обвиняванията си и се върна при брачна половинка си. Очевидно в този момент е взела крайното решение

Още вести четете в категорията Живот. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР