Разбирам лидерството по този начин: в някои ситуации трябва да

...
Разбирам лидерството по този начин: в някои ситуации трябва да
Коментари Харесай

Петков обясни защо се е отказал от място в кабинета и посочи причината Асен Василев да е кандидат за финансов министър

Разбирам водачеството по този метод: в някои обстановки би трябвало да направиш стъпка напред, в някои - обратно, като си воден от идеята, зад която стоиш, която за нас е работещо държавно управление на малцинството. Това съобщи в изявление за “Лице в лице ” съпресдедателят на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков.

“Аз, Христо Иванов, ген. Атанасов, Владислав Панев: всички взехме решение, че няма да сме част от кабинета, с цел да покажем, че оценяваме какъв брой е комплицирана политическата обстановка. Дадохме на Денков цялостна независимост да избере екип, който ще работи за осъществяване на управническата и законодателната стратегия. Оценяваме, че блестящо оцветяване на този кабинет понижава възможностите. Работата в Народното събрание ще е толкоз значима, колкото и в изпълнителната власт ”, добави той. 

Петков акцентира, че всеки всеки от обединението е дал мандат акад. Николай Денков да е кандидат-премиер. 

Той изясни за какво Асен Василев е претендентът им за финансов министър, макар че и той самият е блестящо политическо лице. “Първата работа на кабинета е да се внесе бюджет. Той е най-хубавият финансов специалист, който имаме в обединението ”, уточни Петков. 

Съпресдедателят на Политическа партия напомни, че са показали проектокабинет преди ГЕРБ-СДС, макар че са втори, защото прецизно следват политическите си поръчки.  “Те са, че няма да подкрепим първи мандат и няма да имаме взаимно ръководство с ГЕРБ в този мандат, няма да има техни министри в кабинета ”, посочи той. 

“Прозрачността в тази комплицирана конюнктура е пътеводната светлина за нашите дейности. Всички би трябвало да са наясно какво би трябвало да чакат от нас, тъй като би трябвало да стартираме да решаваме проблемите ”, безапелационен бе той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР