Рапърът 100 Кила вече е в 10-и клас и много

...
Рапърът 100 Кила вече е в 10-и клас и много
Коментари Харесай

100 Кила стана 10-и клас и ще учи в Германия!

Рапърът 100 Кила към този момент е в 10-и клас и доста се гордее с това, разбра HotArena.

32-годишният Явор Янакиев върви на вечерно учебно заведение в столицата и интензивно взима изпитите си. Купил си е доста учебници и се приготвя съществено за шестте образователни модула, които му предстоят през февруари идната година. Когато му е било времето, е учил в Професионална гимназия по електротехника и строителство в Търговище и приключва 8 клас. След това сменил 12 учебни заведения до 10-и клас. През това време работел разнообразни специалности, с цел да помогне в издръжката на фамилията си, като най-често е бил продавач, писа „ Шоу “.

Едва в този момент съумява да се завърне в учебно заведение и да приключи 10 клас. „ Точно в този момент мисля, че би трябвало да направя това, тъй като то по никакъв метод не може да ми донесе плюсове в професионално отношение, само че ми носи персонално задоволство. Винаги има време да се образоваш, да завършиш. Имам упоритост да завърша освен приблизително, само че след това и висше обучение – желая да изучавам за продуцент в чужбина “, споделя той. И признава, че някои от уроците не са по никакъв начин лесни, само че пък сложното се компенсира с доста предпочитание и отново се научава рано или късно.

Сега ще бъда в 10-и клас във вечерната гимназия на улица „ Дунав “ в София. Много прелестен екип ме посрещна. Задочна форма съм, взимам единствено изпитите. Например по български език и литература – чета от Сервантес до Яворо. Уча и немски език, тъй като бъдещите ми проекти са свързани с образование в Германия “, отсича рапърът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР