Ръководството на Левски ще продължи договора на сръбския защитник Милош

...
Ръководството на Левски ще продължи договора на сръбския защитник Милош
Коментари Харесай

Левски задейства специална клауза в договора на Цветкович

Ръководството на Левски ще продължи контракта на сръбския бранител Милош Цветкович. Контрактът на играча изтича през лятото на 2019 година. В него обаче има специфична уговорка, която разрешава на клуба съглашението да бъде удължено за още един сезон - до края на акцията 2019/20. Именно от тази алтернатива ще се възползват шефовете на “сините”.

На “Герена” са доста удовлетворени от 28-годишния състезател, който получи прякор Легенда от съотборниците си. Милош бе притеглен през лятото на 2017 година. В началото на престоя си той бе много неуверен и постоянно си навличаше гнева на почитателите. След това обаче стабилизира изявите си и се трансформира в един от най-полезните играчи в тима. Той е доста мощен в нападателен проект. Включва се непрекъснато в офанзивите и има положително центриране.

В кариерата си Цветкович е носил екипите на сръбския гранд Цървена звезда, Земун, Рад, Палиц, Хайдук (Кула), Напредак, а през 2009 година пази цветовете на младежкия народен тим на Сърбия.

В предходния кръг - при 2:0 над Славия, Милош изигра 40-ия си турнирен мач за Левски. Той има 11 дуела за Купата на България и Лига Европа със синята фланелка. Сърбинът не е на терена само в случай че е контузен или осъден. В противоположен случай съставът на столичани стартира с него. Причината е, че Левски на процедура няма различен десен бек - през предишния сезон на този пост в негово неявяване бяха преквалифицирани Роман Прохазка и юношата Ивайло Найденов. Сега единствено последният остана в тима.

“Тема Спорт” Първа лига 11 кръг, неделя 7 октомври  Левски 2:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР