Ръководството на Ботев (Враца) съобщи, че билетите за първото домакинство

...
Ръководството на Ботев (Враца) съобщи, че билетите за първото домакинство
Коментари Харесай

Ботев отпусна 500 билета за феновете на Левски

Ръководството на Ботев (Враца) заяви, че билетите за първото домакинство в Първа лига на тима към този момент са в продажба и са на промоционална цена от 5 лв..

Врачани се изправят против Левски в неделя от 18:30 часа на стадион " Огоста " в Монтана.

От клуба осведомиха, че провиснал 500 пропуща за почитателите на " сините ", като досега няма публични поръчки от последователите.

 Повериха дебюта на Славиша Стоянович отпред на Левски на Стефан Апостолов
Повериха дебюта на Славиша Стоянович отпред на Левски на Стефан Апостолов

Владимир Вълков ще сриви на ЦСКА - Дунав

" Съперникът е Левски, а задачата пред Сашо Ангелов и момчетата му са трите точки. Билетите за мача към този момент са в продажба на стадион " Христо Ботев " във Враца. Може да си закупите в четвъртък и петък от 8 до 18 часа на промоционална цена от 5 лв..

Касите в Монтана ще отворят в неделя от 16:30 часа. За последователите от Враца и Монтана са планувани две каси, като врачани ще заемат централната естрада, а за жителите на Монтана е желателно да заемат местата в отсрещния бранш, с цел да няма напрежение и провокации.

В петък ще стане ясно какъв брой тъкмо билета ще бъдат пуснати в продажба, само че броя надали ще бъде повече от 3500. От тях за бранша на гостите са планувани 500 места, като за в този момент няма публична поръчка от почитател организациите на Левски в София и Северозападна България.

За деца от школата на Ботев (Враца) и техни родители ще бъде провиснал безвъзмезден рейс, като записванията ще се организират в четвъртък при админа на клуба ", допълниха от Враца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР