Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви в своя канал

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви в своя канал
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров прати чеченци да охраняват руската граница в Белгородска област

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи в своя канал в " Телеграм ", че персоналният състав на чеченския батальон " Запад-Ахмат " на съветското министерство на защитата е почнал да охранява съветската граница в Белгородска област .

Според него членовете на този батальон ще противодействат на украинските диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ) и ще им пречат да обхванат на територията на този граничен регион.

Чеченският водач съобщи, че военнослужещите от батальона се укрепват на контролно- пропускателния пункт край село Нехотеевка .

Войници от подразделението са сложени на дежурство и на контролно-пропускателния пункт в село Казинка.

Кадиров уточни, че този контролно-пропускателен пункт по-рано е бил нападнат от Руския доброволчески корпус (РДК).

" Жителите на териториите, прилежащи към границата с Украйна, могат да бъдат спокойни. Момчетата от батальона " Запад-Ахмат " на Министерството на защитата, дружно с други подразделения и служби за сигурност на Руската федерация, ще се погрижат за тяхната сигурност ", увери ръководителят на републиката.
 Чеченците от
Чеченците от " Ахмат " на Рамзан Кадиров подписаха с съветското МО

Министерство на защитата се пробва да легализира честните военни компании

На 15 юни депутатът от Държавната дума Адам Делимханов заяви, че специфични елементи от батальона за бързо реагиране " Ахмат " към този момент работят в пограничните региони на Белгородска област .

Освен това подразделенията на " Ахмат " вземат участие в сраженията в Донецката и Луганската национална република, Запорожската и Херсонската област, като в частност " решително напредват в посока Мариинка ", сподели той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР