Путин, който наруши традицията, като отправи новогодишното послание обкръжен от

...
Путин, който наруши традицията, като отправи новогодишното послание обкръжен от
Коментари Харесай

Владимир Путин обеща, че няма да позволи на Запада да унищожи Русия

Путин, който наруши традицията, като насочи новогодишното обръщение обграден от военни, приказва строго и военен възторг за 2022-ра като годината, която „ ясно раздели смелостта и героизма от измяната и страхливостта “.

По-рано прессекретарят му Дмитрий Песков сподели, че записът е изработен в щаба на Южния боен окръг, който Путин посети в събота сутринта.

Той благодари на съветските войски, само че също по този начин изиска повече от тях.

„ Главното е ориста на Русия “, сподели Путин, облечен в мрачен костюм и вратовръзка.

" Защитата на отечеството е наш заветен дълг към нашите предшественици и потомци. Моралната, историческата истина е на наша страна ", акцентира съветският президент.

„ Това беше година на сложни, нужни решения, най-важните стъпки към придобиването на цялостния суверенитет на Русия и мощната консолидация на нашето общество “, сподели той

Повтаряйки, че Западът има намерение да „ унищожи Русия “, като употребява Киев, Путин даде обещание, че в никакъв случай няма да разреши това. Той още веднъж даде знак, че войната, въпреки и тежка, ще продължи.

„ Винаги сме знаели и през днешния ден още веднъж сме уверени, че суверенното, без значение, несъмнено бъдеще на Русия зависи единствено от нас, от нашата мощ и воля “, сподели той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР