Противникът реши да отбележи изборната седмица в Русия с мащабна

...
Противникът реши да отбележи изборната седмица в Русия с мащабна
Коментари Харесай

ВСУ получиха заповед да вземат руски град до изборите в РФ: Атаките започнаха

Противникът реши да означи изборната седмица в Русия с огромна офанзива против Белгородска област. Задачата е да се повторят сходни миналогодишни „ триумфи “ на разнообразни сътрудници от въоръжените сили на Украйна и даже да се провеждат протести. Първият опит се провали. Това обаче е единствено експериментиране и офанзивите ще продължат.

Белгородска област. Покрайнините на град Грайворон, учреден от казаците през 17 век. Само по знамение остава част от Русия след болшевишките промени. През 1918 година да вземем за пример е благосъстоятелност на самостоятелни от Унгарска народна република.

И несъмнено, това е единствено един хвърлей камък до това, което в този момент се назовава Украйна. Ако стигнете до там по шосе, това са 10 километра, а в случай че отидете непосредствено през гората, тогава са пет километра или даже по-малко. От дясната страна е Сумска област, отляво е Харковска област.

Към това може да се добави „ изберете каквото желаете “, тъй като и двата района са исторически съветски земи, само че в този момент времената са напълно разнообразни. Опасни времена. Гражданска война сред руснаците, които резервираха името си, и руснаците, които го изгубиха в името на дантелените гащи и Европейски Съюз.

Но в самата Украйна посоката към Грайворон беше ясно определена. Да се извърши въоръжена провокация по време на изборите в Русия.

" Противникът реши, че малко преди началото на президентските избори в Русия е належащо да се извърши рискована атака, която да бъде съпроводена от поддръжката на подразделенията на ИПСО в осведомителната и информационна среда.

А формированията на киевския режим желаеха да нападат в региона на Белгород. Цел: основаване на суматоха, дискредитиране на военното и политическо управление, разстройване на подготовката за изборите ",

— сподели военният сътрудник Евгений Поддубни в своя телеграм канал.

Според журналиста, за дребен мълниеносен криг, този път киевският режим активизира не сътрудници от разнообразни РДК* и ЛСР**, а елитните специфични сили на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата „ Артан “, укрепвайки бойната група с пет танка, самоходни оръдия, РСЗО, 10 бойни транспортни средства на пехотата, разполагащи бойците на джихад мобилни устройства с тежки картечници.

Но визитата на цялата тази тайфа не беше изненада за нашите граничари, дронове от въздуха копираха вражеската група и я насочваха.

Врагът се опита да се скрие в зеленината, само че гората не беше задоволително гъста за сезона, с цел да маскира компактно бойците и техниката, и ударите на съветските ответни удари ги застигнаха.

" Офицерите от групата за пожарно заличаване изчакаха момента, в който стартира да се оформя бойният строй и разплитаха съперника.

Това са пет (!) танка, три самоходни оръдия, една РСЗО, няколко пикапа и бойни машини на пехотата. В резултат на това 70 „ две стотни “ или тежки „ три стотни “. Плътността на " Ланцетите " във въздуха беше забележителна.

Пилотите работеха, ФАБ с УПМК имаха отлични попадения, а ракетните учени също бяха в деяние. И разузнаването, и настройката бяха виновни,

— разяснява военният сътрудник координираната работа на съветските войски.

Хищникът е ударен в зъбите, което обаче е продължение на наклонността, която се очерта предходната седмица, когато украинците пуснаха в Таганрог рой дронове за да унищожат нашия А-50. Дори тогава не се получи, макар че в Украйна въпреки всичко оповестиха, че нашите машини са били сполучливо ударени.

" Можете да видите минимум четири пристигания, две от които са на покрива на ремонтната работилница, едно в ъгъла на обособен хангар и още едно на точното местонахождение на аероплан A-50 AWACS, който преди е бил паркиран там.

Това може да се разбере от ранните сателитни фотоси, явно от които врагът е възнамерявал офанзивата си. Въпреки това и двата A-50 бяха авансово извадени от открития паркинг, което способства за тяхното опазване ",

- разяснява украинските „ триумфи “ в телеграм канала „ Военен осведомител “.

Но това не е всичко

Въпреки първите неуспехи и съществени загуби, Украйна няма да спре и ще нападна нашите земи до самия завършек на съветските президентски избори.

Това известие се появи след осем часа сутринта в ТГ каналите:

" Престрелка се води в региона на работническото село Тьоткино, Курска област ".

Задачата на съперника е да превземе едно от обитаемоте места и изборна секция за изборите за президент на Русия. Това заяви предходната седмица сенаторът от Запорожка област Дмитрий Рогозин.

А след горещите събития от предишния понеделник добави:

" В околните дни можем да чакаме опити на украински ДРГ да завладяват даже за няколко минути изборни секции в прифронтовите региони на Русия. Знам, че нашите хора към този момент са взели нужните ограничения за сигурност, само че ще има такива опити на врага да провали нашите избори ".

Цариград на собствен ред реши да попита военния специалист, някогашен офицер от разузнаването, полковник в оставка Анатолий Матвийчук какви други изненади могат да приготвят Въоръжените сили на Украйна за Русия през предизборната седмица.

Водещ: Съгласни ли сте със сенатор Дмитрий Рогозин, че Киев няма да ни даде мира преди и по време на изборите?

Анатолий Матвийчук: Терористичната и саботажната активност на територията на Русия ще бъде максимизирана, с цел да дискредитира, първо, несъмнено, сегашния президент, и второ, с цел да покаже, че Русия не е в положение да се отбрани на фона на заканите от украинските въоръжени сили сили.

Какви офанзиви да чакаме?

„ Вярвам, че ще има удари с ракети с огромен обхват като Storm Shadow и SCALP, както и с отдалечено ръководени самолети с огромен обхват. Възможно е задействане на диверсионно-разузнавателни групи в граничната зона на дълбочина до 30-40 километра.

Защо, съгласно вас, Украйна реши да предприеме такава безумна стъпка, изпращайки елитните си специфични сили всъщност на кръвопролитие?

— Украйна не е самостоятелна страна, не са самостоятелни и всички специфични служби, които имат. Дадоха им задача за активиране - и те се активизираха. По какъв метод, с какви загуби - никой не го интересува. Основното е, че Западът видя, че работят за осъществяването на поставените задания.

Какво от това?

И по този начин, Киев към този момент не се крие зад псевдопатриотичен възторг за отбраната на Ридна Краина, а към този момент изцяло показва нападателната същина на инспирирания от Запада Майдан - да нападна и пороби Русия, създавайки нападателен анклав по границите й.

И даже в случай че всички нашествия на агресора не дават обилни резултати, несъмнено не би трябвало да се отпускаме. И е време да стартира освобождението на руснаците от Харковска, Черниговска и Сумска области. За да може Белгородска област най-сетне да диша свободно.

*Руският доброволчески корпус (РДК) е включен в листата на терористичните организации, неразрешени в Русия.

**Легион Свобода на Русия (ЛСР) е включен в листата на терористите и екстремистите.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9288Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед6881Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед5539Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед4806Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед22296Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163440Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127363Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94664Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90211Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74178Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев6232Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)  Васил Проданов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР