Промоции в средата на април за кавалерите Роклята се избира

...
Промоции в средата на април за кавалерите Роклята се избира
Коментари Харесай

С рокля секънд хенд на абитуриентската

Промоции в средата на април за кавалерите Роклята се избира по силуета

Колко излиза абитуриентската на сина или щерката, е топ тематика всяка година по това време. Защото всеки следващ випуск си има своите безредици и тегоби. Традициите обаче към този момент не са това, което бяха, както се споделя в добре познатото факсимиле. Освен че от ден на ден младежи залагат на дънките и тениската в борба с огромното харчене за бала, наклонността има фенки и измежду младите дами. Много от тях към този момент схващат, че положителният старт в живота по никакъв метод не зависи от парите, които родителите са похарчили за абитуриентската. А също така вечерта е просто време за ваучър. Така измежду дванадесетокласниците в последно време сме очевидци на съществено разделяне - едни приканват да не се трошат пари за показност и непотребен разкош и отиват на бала с рокля секънд хенд, други не престават да считат, че това е първият важен момент в живота, а фамилиите им пръскат хилядарки за бала, като някои от хората с по-скромни приходи влизат и в борчове, с цел да изпратят " дамата " както прилича.    

Проучване на " Марица " демонстрира, че и с две стотачки зрелостниците могат да наподобяват супер, в случай че са хитри. Икономичната визия обаче се осъществя с облекла чартърен или втора употреба. Такива се оферират както в магазините, по този начин и онлайн. Цените за роклите варират от 70 до 170 лв.. Има оферти и за публични къси рокли, които костват още по-малко - към 40 лв.. В продавалниците в интернет има и много по-скъпи - по 700 и даже 800 лв.. Те обаче са дизайнерски и са закупени за над 1500 лв..

В общата сметка влизат и обувки - от 40 до 80 лв.. Гримът за икономичните е у дома или от прочут, а прическата е небрежна и коства до 40 лв.. Маникюрът е обикновен и излиза до 25 лв. при експерт. Аксесоарите могат и да са от неблагородни метали, само че пък арт. 

Ако дамата или младежът заложат на облекла секънд хенд, само че държат да са носени единствено един път за сходен мотив, би трябвало просто да се разровят по обширно онлайн. Между най-скъпите и най-евтините рокли се намират и оферти за комплекти. Една такава оферта е за 420 лв.. При доставката би трябвало наложително да се уточни алтернатива за обзор или в случай че е допустимо, продавачът да е от същия град, с цел да може да се опитва. 

За младежите няма разноски по грим, а прическата е доста по-евтина. Въпреки това сметката е същата, тъй като обувките са доста по-скъпи, а и костюмите, въпреки и втора употреба, държат цена.

Скъпата версия на визията за младите господа включва дизайнерски костюм, като цената върви до 700 лв. за цялостен комплект с риза, елек, сако, панталон, вратовръзка или папийонка. Ако се купуват поотделно от разнообразни магазини, може да излезе и до 200 лв., само че пък обикалянето е много огромно. Обувките са най-малко 80 лв. и стигат до 150 лв.. Заедно с прическата цената възлиза на над 1000 лв..

При девойките разходът е още по-голям. Дизайнерска рокля може да излезе и 1500 лв., шитите по поръчка също. При тях се таксува всеки прикован камък или пайета. Обувките стигат до 120 лв.. Гримът при експерт върви към 80 лв., само че се прави и една проба, която може да излезе 50 лв.. Прическата в крайник с стилните трендове също може да излезе солено. Колко по-сложна е, толкоз повече набъбва цената. Ако има декорации или се боядисва, може да коства 100 лв.. Бижутата могат да обхванат още няколко стотачки, в случай че са от доблестен метал и имат камъни. Като се тегли чертата, визията надвишава 2 бона.

Когато възнамеряват празника, родителите да не не помнят, че това е единствено част от общия разход, в който влизат още куверт за вечерта, почерпка за роднините и обичайна към този момент екскурзия за зрелостника, която замества тогавашната " втора вечер ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР