Проектът Мост към разбирателство“, се изпълнява от Сдружение Спортен клуб

...
Проектът Мост към разбирателство“, се изпълнява от Сдружение Спортен клуб
Коментари Харесай

Проектът „Мост към разбирателство“ – за младите и равните възможности

Проектът „ Мост към съгласие “, се извършва от Сдружение „ Спортен клуб „ Савидж “ “ и е ориентиран към превъзмогване на дискриминирането по пол и основаване на равни благоприятни условия за младежи от всички полове. Основната цел е да се подтикват младежите да поддържат връзка с схващане и приемливост, изключително в интернет пространството, и да се употребяват спортът и физическата интензивност като принадлежности за поощряване на равенството. 
Проектът включва образование на делегати, които ще работят като вдъхновители и мултипликатори измежду своите връстници, масирани осведомителни акции, онлайн акции със модерни образни послания и канали, известни измежду младите, както и акции в учебни заведения и демонстрации на спорта като средство за предварителна защита на експанзията и справяне с дискриминирането. 

Целевата публика на плана са младежи на възраст сред 15 и 29 години, с фокус върху младежи от областите София, Пловдив и Бургас. Планира се включването на младежи, които са били обект или проявявали нетолерантно държание по отношение на противоположния пол, както и младежи в неравностойно състояние.

Целта на плана е да се сътвори устойчива общественост и да се насърчи разбирателството и равнопоставеността сред половете измежду младежите в България, както и да се увеличи тяхната осведоменост и гражданско присъединяване. 

Проектът,,Мост към съгласие! “ се реализира с финансовата поддръжка на Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10а от Закона за хазарта за 2023 година, Министерство на младежта и спорта ”

Номер по Програмата: НПИМД–КО1-ОБЛ-006/2023; Договор номер: 25-00-37/13.07.2023


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР