ОВЕНБъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили

...
ОВЕНБъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Неприятни задължения изнервят Везните, Скорпионите да отдалечат некоректни хора

ОВЕН

Бъдете виновни към работата си, изключително в случай че са ви натоварили с нови отговорности. Рекламирайте с триумф комерсиалните си хрумвания и планове от предходните дни. Смело тръгнете към следващата сложена цел. Пазете се от нови запознанства, в случай че са свързани с вашите бъдещи проекти, с цел да не се окажете подвластни от недобронамерени хора. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич.  Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

ТЕЛЕЦ

Днес се подгответе за спънки, които пораждат ненадейно и ще нарушат до обед спокойствието ви на работното място. Не сте в въодушевление, липсва ви централизация, а грешките са неизбежни. Общуването с сътрудниците и управлението са затруднени поради нежеланието ви да търпите рецензия и да понасяте забележките им, които са изцяло заслужени. Не се отхвърляйте от приятните сантиментални мигове, които са ви подготвили обичаните ви хора. Подарете им цялата си любов. Сексът ще ви достави взаимна приятност. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

В този ден се пригответе за рутинна работа, само че и за компликации, които сами ще предизвикате. Променете метода си на работа, с цел да е по-лесно на всички. Не отхвърляйте помощ и потребни препоръки. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да деянията схващане към настояванията на сътрудниците си. Следобед ще се успокоите и ще заработите интензивно. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите усеща ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с дарове. Не се поддавайте на желанието да дадете годежен пръстен на интимната си половинка, до момента в който сте в леглото.

РАК

От вас зависи да превърнете измененията в бъдещи триумфи. Рискувате да извършите неправилна крачка, в случай че сте прибързани. Отложете деловите срещи. Въздържайте се от взимане на значими настоятелен решения. Всички ваши дейности, свързани с професионалната ви реализация да бъдат добре премислени. Успехът е с вас, в случай че не извършите някоя неправилна крачка. Интимните ви сътрудници са се отдалечили, поради подозрения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите още веднъж доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, тъй като даже и да се стигне до полов контакт, той няма да оправи връзките ви.

ЛЪВ

Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте съществени във връзка с работата си. Не проявявайте непотребни упоритости и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното реализиране на задачите. Дългоочаквано осъществяване на делова среща ви приближава до задачата. Изпълнени сте с готовност да сте обичани. За страдание не сте потвърдили на интимните си сътрудници, че споделяте възприятията им. Ако имате предпочитание за полови удоволствия, само че интимната ви половинка не е подготвена за това, се съобразете с желанието ѝ.

ДЕВА

Очаквайте финансови проблеми, в случай че допуснете ненужни разноски. Бъдете деликатни, с цел да не допуснете съществени загуби, които мъчно ще възстановите, в случай че деянията доверчивост или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, в случай че се постанова да ги подготвите тъкмо през днешния ден. От сутринта ви е обзела ревнивост. Глождят ви подозрения във верността на вашите обичани. С съмнения нищо няма да постигнете. След разправията денем не се надявайте, че ще имате приятни полови преживявания.

ВЕЗНИ

Не провеждайте настоятелен диалози и не преглеждайте финансови документи. Възможно е поради нехайство да допуснете неточности, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални отговорности, които не ви харесват и сте много изнервени. Не бива да пътувате. В фамилията ви назрява спор. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите опрощение за дейностите си. Не и с демонстрация на експанзия. Сексът с брачната ви половинка ще остане единствено в фантазиите ви. Не се домогвайте до това.

СКОРПИОН

Направете действителна оценка на връзките с хората от деловото си обграждане и в случай че прецените, отдалечете неточните. Обогатете се с нова информация, посредством която да осъществите замислените хрумвания и да постигнете задачите си. Подобрете материалното си положение, без да предприемате цялостна смяна на работното си място. Звездите ви защищават от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора. Опитайте се да създадете сантиментална конюнктура и да възвърнете у половинката си желанието на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за голямо напрежение, изискващо съществено отношение към работата ви. Възможни са недоразумения на работното място и препирня с сътрудниците ви, само че триумфът е с вас. Бъдете бдителни и не взимайте недомислени решения. Недоброжелатели още веднъж се пробват да ви навредят, само че без триумф. През целия ден сте изтощени и нямате предпочитание за развлечения с обичаните си хора. Не пропускайте сантименталните мигове, тъй като ще съжалявате. Колкото и да сте изтощени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима диря у вас.

КОЗИРОГ

Денят е удобен за дейна работа и настоятелен срещи. Внимавайте, тъй като сте в положение да го съсипете поради властващата над вас страст. Завършете всичките си задания до обед. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да измененията проектите си и да помислите в този ден за нови сътрудници. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. В връзките с обичаните хора бъдете въздържани в изложение на страстите.  Семейните ще изживеят незабравими полови удоволствия. Несемейните да бъдат внимателни в половите си контакти. Не изневерявайте!

ВОДОЛЕЙ

Денят ви сервира нови преференциални настоятелен оферти. Добре ги обмислете преди да вземете крайното си решение. Материалното ви състояние сигурно ще се усъвършенства, в случай че сте прозорливи. Деловите връзки, които създавате през днешния ден, са ви потребни, а новите ще се окажат доходоносни в околните месеци, в случай че не се доверявате на непознати. Неуспехите денем ще се отразят на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими и приятни полови удоволствия, с цел да се сближите още веднъж.

РИБИ

Най-добре се оставете в ръцете на Съдбата и приемайте това, което ви сервира, само че с самообладание и без страст,. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задания, с цел да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива съгласно упованията ви, помислете си дали не сте надценили опциите си. През целия ден имате опция да докажете възприятията си. Не оставяйте без внимание обичаните си хора. Не отхвърляйте на интимната си половинка половите преживявания, естествено в случай че и вие изпитвате полово предпочитание.

https://trud.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР