Луната е в знак Скорпион от 01:35ч на 21 май

...
Луната е в знак Скорпион от 01:35ч на 21 май
Коментари Харесай

Може да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели

Луната е в символ Скорпион от 01:35ч на 21 май до 11:25ч на 23 май

Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Конфликтните обстановки се случват постоянно, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ.

Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплаха от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 18:54ч

Денят носи нови сили. В 13-ти лунен ден галактическите трептения въздействат удобно на цялата креативна сила. Правете това, което ви е на душата през днешния ден и ще постигнете в действителност божествени творения. Вслушвайте се в препоръките, които другите дават и можете да научите нещо от тях. Днешният интервал е доста добър за работа в група. Всичко обвързвано с ученето ще сложи постоянна основа за бъдещето.⠀

Всички нови начала са неподходящи. 13-ти лунен ден дава страхотна опция за работа върху грешките и тяхното поправяне. По-добре е да посветите това време на работа върху неточности, преразглеждане на остарели случаи. Най-добрият ден за всевъзможен тип разбори, ремонти и поправяне, както и приемане на нова информация.

Днес може да се повторят разнообразни житейски обстановки, които към този момент сте претърпели. Ако в най-близкото ви обграждане има хора, след другарство с които остават неприятни усеща, възприятие за непълноценност, главоболие и стартирате да изпадате в меланхолия, това е просто идеалният миг да прекъснете всички връзки с тези хора и да продължите напред.

На тринадесетия лунен ден би трябвало да се въздържате от нови контакти и запознанства. Този лунен ден не е подобаващ за срещи, защото настроението не е удобно за сантиментална атмосфера.

В този тайнствен и магически ден е доста хубаво да се опече самун.

13-ият лунен ден е превъзходен за всички типове подмладяване и лекуване на косата и кожата. Лекарствата, кремовете и мехлемите ще бъдат доста по-силни, в сравнение с в други дни. Денят е добър за очистителни процедури и самолечение. Много потребни през днешния ден са водните процедури, баните, сауните, обливането със студена вода.

В този лунен ден е уместно за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Следва 14 лунен ден от 18:54ч на 21 май до 20:02ч на 22 май

В четиринадесетия лунен ден сме доста чувствителни към всевъзможни непознати въздействия. Всяка непозната сила, която ни допре, може да аргументи нередовност в тялото. В никакъв случай не би трябвало да действате под въздействието на момента.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР