Принц Хари се готви да напусне Обединеното кралство - само

...
Принц Хари се готви да напусне Обединеното кралство - само
Коментари Харесай

Принц Хари напуска Обединеното кралство след само 30-минутна среща с Чарлз

Принц Хари се готви да напусне Обединеното кралство - единствено 25 часа откакто дойде, с цел да посети болния си татко, крал Чарлз, откакто му бе сложена диагноза рак, съобщи Mirror.

Най-малкият наследник на монарха е видян ухилен да идва през днешния ден в жилището " Уиндзор " на летище Хийтроу след вихрено пътешестване до Лондон, при което той кацна към 13:00 ч. през вчерашния ден, преди да се втурне към Кларънс Хаус за къса 30-минутна среща с татко си.

Смята се, че нощес той е отседнал в хотел и в този момент наподобява стартира пътуването си назад през Атлантическия океан при брачната половинка си Меган Маркъл и децата им принц Арчи и принцеса Лилибет.

Вчера Хари изглеждаше тъмен, до момента в който го караха от Хийтроу до лондонската резиденция на татко му, облечен в черен блейзър и черна тениска. Двамата прекараха в диалог единствено половин час, само че съгласно осведомени това е позитивна стъпка към възстановяване на обтегнатите им връзки.

Смята се, че това е първият им същински диалог от 17 месеца насам. Въпреки че Хари се върна в родината си за коронацията предходната година, се счита, че двойката не е разговаряла уединено.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР