Приковаващ вниманието на туристите с безкрайната си пясъчна ивица, която

...
Приковаващ вниманието на туристите с безкрайната си пясъчна ивица, която
Коментари Харесай

3 забележителности в Патая, които са идеални за семейства с деца

Приковаващ вниманието на туристите с безкрайната си пясъчна линия, която тук-там доближава дължина от над 20 километра, Патая е един от най-забележителните курорти на Тайланд, написа profit.bg.
Разположен в хубав залив на източното крайбрежие на страната, той се намира на към 120 км от столицата Банкок.
Статистиката сочи, че това е първият морски курорт на Тайланд, постоянно именуван " кралицата на курортите в Азия ".
Освен това Патая е мястото в Страната на усмивките с най-вече и разнородни атракции, събрани на едно място.
Тя е парадайс за феновете на плажа и гмуркането, за буйните фенове на купона, както и за фамилиите с деца. Именно за последните са извънредно подобаващи идващите три атракции:
Ramayana Water Park Pattaya

Това е най-големият воден атракционен парк в Тайланд, на трето място в Азия и на 19 място в света.
Построен върху останките на от дълго време пропуснат античен град, той предлага освен прекарвания, изпълнени с адреналин, само че и плаващ пазар, и впечатляваща природа.

На разположение на посетителите са 21 водни пързалки, в това число някои от най-дългите и най-големите в света, както и четири, които няма да откриете в нито един различен воден парк в Тайланд.
Khao Kheow Open Zoo

Това е най-голямата открита зоологическа градина в Тайланд. Предлага близки срещи с повече от 8 000 животни от 300 разнообразни типа в границите на открития сафари парк.
Разделена е на четири тематични зони, които посетителите обикалят с голф колички. Предлага се опция да нахраните разнообразни животни, като жираф, лъв, слон и други. В зоопарка свободно се разхождат маймуни, които също настойчиво просят и даже крадат храна.

Underwater World Pattaya

Аквариумът в Патая ще ви топопи надълбоко под водата, в света на океанските жители. Той е разграничен на няколко зони, а най-вълнуващ за децата е транспарантният му 105-метров тунел, който предлага 180-градусова панорама към морските същества, измежду които скатове и акули.
Underwater World Pattaya разполага с най-голямата сбирка от медузи в Тайланд. Дълбоководното премеждие няма да е цялостно, в случай че не нахраните рибите и костенурките собственоръчно.

Къде да отседнете?

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР