Президентът Владимир Путин каза, че Русия може да продължи напред

...
Президентът Владимир Путин каза, че Русия може да продължи напред
Коментари Харесай

Путин: Уверени сме в действията си и можем да продължим напред


Президентът Владимир Путин сподели, че Русия може да " продължи напред " макар западните стопански наказания и политическата изолираност, произлизащи от настъплението ѝ в Украйна, откривайки дълго чаканата конференция в края на годината, съобщи Агенция Франс Прес.

Путин се опита да успокои руснаците, че проточилият се спор няма да се отрази на живота им, а оценката му пристигна, откакто предходната седмица той разгласи, че ще се кандидатира за 5-ти мандат през март.

" Има задоволително, с цел да можем освен да се усещаме уверени, само че и да продължим напред ", сподели Путин.

Той съобщи, че измежду мощните страни на страната са консолидацията на съветското общество, устойчивостта на финансово-икономическата система и възходящите благоприятни условия на съветската войска ".

Той обаче призна, че инфлацията се покачва.

Руският президент означи, че главната му цел, за петия му мандат в Кремъл, който ще удължи ръководството му до 2030 година, е да " укрепи " суверенитета на Русия.

" Това значи да укрепим отбранителните качества и външната сигурност на страната ", сподели той.

" Друг приоритет, ще бъде гарантирането на правата на жителите, макар че Москва предприе огромни репресии против инакомислието вкъщи, до момента в който войските се борят в Украйна ", добави Путин.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР