Андрей Белоусов по своята идеологическа ориентация е „системен либерал“ (така

...
Андрей Белоусов по своята идеологическа ориентация е „системен либерал“ (така
Коментари Харесай

Новият министър на отбраната на Путин - без военно образование

Андрей Белоусов по своята идеологическа ориентировка е „ систематичен либерал “ (така назовават ​​в Русия хората с демократични възгледи, които все пак остават правилни на Путин).

През 2006 година, под патронажа на тогавашния министър на икономическото развиване и търговията Герман Греф (друг изтъкнат „ систематичен либерал “), Белоусов е свикан в държавното управление на поста заместник-министър на икономическото развиване.

След това, от 2013 година до 2020 година, той е бил асистент на Путин по икономическите въпроси. Тоест той беше непосредствен до президента.

През 2020 година той стана първият вицепремиер в държавното управление на Мишустин.

Белоусов е считан за един от главните идеолози на настоящия стопански курс на Руската федерация – „ военното кейнсианство “ (https://t.me/stranaua/142246), което допуска огромни инжекции на бюджетни пари посредством военни разноски (и освен ) в стопанската система. Което съгласно специалисти се е трансформирало в един от главните фактори за следения сега стопански напредък в Русия.

Освен това, като заместник-председател на държавното управление, Белоусов персонално рапортува на Путин през май 2023 година за проблемите със основаването на цялостен цикъл на произвеждане на дронове в Русия (може би той е бил занимаващи се с този проблем).

От което следва, че Путин възнамерява да повери на новия министър въпросите за снабдяването на армията и организирането на производството на оръжия - без никаква интервенция във военните дейности - началникът на Генералния щаб Герасимов остана на поста си.

„ Днес на бойното поле печели този, който е по-отворен към нововъведенията, тъй че е по-добре Министерството на защитата да се управлява от граждански “, изясни назначението ръководителят на Кремъл Песков.

В същото време самият Шойгу в действителност отиде за покачване. Постът секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация в действителност дава индиректно въздействие върху всички силови структури на Русия.

Заслужава да се означи също, че прогнозите на редица съветски телеграм канали, че Дюмин ще стане министър на защитата, а Суровикин - шеф на Генералния щаб на въоръжените сили на РФ, не се сбъднаха. „ Страна “ по-рано проучва в детайли за какво (https://t.me/stranaua/153599) тези прогнози наподобяват малко евентуални.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР