Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупредил евангелистки лидери, че ако

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупредил евангелистки лидери, че ако
Коментари Харесай

Тръмп предупреждава за насилие, ако демократите спечелят изборите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвестил евангелистки водачи, че в случай че републиканците изгубят контрола над Конгреса на междинните избори, демократите ще провокират смяна „ бързо и с принуждение “, съобщи Агенция Франс Прес, цитирайки в. „ Ню Йорк таймс “.

На срещата в Белия дом в понеделник Тръмп споделил, че всичко от консервативния му дневен ред е изложено на риск, в случай че партията му загуби вота през ноември, демонстрира аудиозапис на диалога, получен от американския вестник.

Демократите „ ще анулират всичко което направихме и ще го създадат бързо и с принуждение “, споделил Тръмп. „ Те неотложно ще спрат всичко “.

„ Вижте Антифа “, добавил той, визирайки екстремистки леви антифашистки организации, „ и вижте някои от тези групи, това са склонни към принуждение хора “.

Говорител на Белия дом отказал да обясни както е имал поради президентът, показва „ Ню Йорк таймс “.

Тръмп и преди е плашел с принуждение, в случай че нещата не вървят по претенции от него метод.

По време на президентската акция през 2016 година той сподели, че последователите му евентуално ще реагират с приложимост на принуждение, в случай че не завоюва номинацията на Републиканската партия. „ Мисля, че ще се стигне до протести “, предизвести той.

„ Ню Йорк таймс “ показва, че на кореспонденти било разрешено да чуят къси мнения на Тръмп при започване на срещата му със свещеници и пастори в понеделник, като той приказвал за аборти, религиозни свободи и младежка безработица.

Но откакто представителите на медиите напуснали стаята, президентът сменил тематиката и заговорил за това по какъв начин евангелистките водачи могат да оказват помощ на републиканците да завоюват през ноември.

„ Моля ви да отидете и да подсигурите, че всички ваши хора ще гласоподават “, споделил Тръмп.

„ Защото в случай че не го създадат на 6 ноември, в случай че не гласоподават, ще имаме ужасни две години и, почтено казано, един доста неприятен интервал, тъй като единствено на едни избори ще ни разделят от загубата на всичко, което направихме “, добавил той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР