Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания поднесоха

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания поднесоха
Коментари Харесай

Семействата Тръмп и Обама поднесоха съболезнования за кончината на Джордж Буш-старши

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания сервираха съболезнования за кончината на Джордж Х. У. Буш, възхвалявайки неговата "добра преценка и индиферентно водачество ", съобщи Асошиейтед прес.

Буш въодушеви генерации американци за социална работа, показва в изказване президентската двойка.

Семейство Тръмп също по този начин отбелязва заслугата на Буш за превеждането на страната и света към "мирен и надвит завършек на Студената война ".

Буш остана непретенциозен макар достиженията си, "следвайки тихия апел да служи, който му даваше ясно чувство за посока ", добавя първото семейство на Съединени американски щати.

Офисът на някогашния президент Барак Обама и брачната половинка му Мишел също популяризира изказване, в което се показва, че "животът на Буш бе удостоверение за концепцията, че публичната работа е благородно, носещо наслада предопределение. А той се оправи извънредно добре по време на пътуването ".

Семейство Обама го похвалиха за "разширяване на обещанието на Америка до новите имигранти и хората с увреждания. Ограничаване на напастта на нуклеарните оръжия и построяването на необятна интернационална коалиция за изпъждане на един деспот от Кувейт. А когато демократични революции разцъфтяха в Източна Европа, неговата постоянна, дипломатична ръка направи допустимо достижение, което в миналото бе немислимо - завършек на Студената война без даже един изстрел ".

Бившият президент демократ Бил Клинтън, който победи Буш в изборите през 1992 година, уважи "вродената и неподправена честност " на тогавашния си конкурент.

"Вечно ще бъда признателен за другарството, което създадохме ", уточни той.

"От момента, когато го срещнах като губернатор...бях изумен от добротата му към Челси, от вродената му и неподправена честност и от всеотдайността му към Барбара, неговите деца и техните увеличаващи се фамилии ", отбелязва Клинтън.
Малко американци могат - или в миналото ще могат - да се сравнят със заслугите на президента Буш пред Съединени американски щати и насладата, която той всеки ден извличаше от това, добавя Клинтън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР