Президентът на САЩ Доналд Тръмп е злокачествен нарцисист, твърди американски

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е злокачествен нарцисист, твърди американски
Коментари Харесай

Документален филм описва Тръмп като зловреден нарцис

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е " недоброкачествен нарцисист ", твърди американски документален филм, основан на диалози с психолози, съобщи Франс прес.

" Негоден: логиката на психиката на Доналд Тръмп " - това е заглавието на кино лентата, който от през днешния ден е в интернет. Авторите му настояват, че не са политически пристрастни, макар че Съединени американски щати са в предизборна акция.

Интервюираните във кино лентата психолози твърдят, че е техен лекарски дълг да предупредят американската общност какво е душевното здраве на Тръмп. Според един от тях, Джон Гартнър, президентът на Съединени американски щати ясно демонстрира четири признака на недоброкачествен егоизъм, " най-разрушителия " вид държание: параноя, самовлюбеност, противообществен темперамент и садизъм.

" Този вид управници се появяват в цялата история на човечеството и постоянно са извънредно пагубни ", декларира Гартнър и отбелязва, че същата диагноза е била сложена на Хитлер, Сталин и Мусолини.

В неотдавна оповестена книга племенницата на президента Мери Тръмп, която също е психолог, го дефинира като самовлюбен измамник.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР