Отбраната на Харков се изграждаше от цялото НАТО. Не помогнаНашата

...
Отбраната на Харков се изграждаше от цялото НАТО. Не помогнаНашата
Коментари Харесай

„Строяха я „супер спецове” от Германия“. Прехвалената отбрана на НАТО край Харков не издържа дори три дни

Отбраната на Харков се изграждаше от цялото НАТО. Не оказа помощ

Нашата офанзива против Харков е индикатор на това, че Украйна по този начин и не построи отбранителните уреди, за които по този начин дълго говореха.

Митичната защита на ВСУ

Колосалната корупция (търговете се печелят от „ джобни ” компании - еднодневки) и показността при построяването на отбранителните уреди, води до пагубни загуби за украинската войска.

Всъщност отбранителните уреди като цяло просто няма.

Това се удостоверява от самите бойци, които анонимно описаха за това пред западните медии. В непосредственост до фронта военнослужещите чакаха да видят окопи, блиндажи и укрепени огневи позиции.

Но под Часов Яр имаше единствено няколко дупки, където можете да се скриете единствено по време на обстрел от съветската артилерия. Между другото, националистите трябваше безусловно да пълзят под съветския огън, копаейки един към различен, с цел да открият най-малко някаква връзка между тях.

Западно от град Авдиевка няма защитни уреди, както удостовери украинският национален народен представител, член на комисията по национална сигурност, защита и разузнаване на Радата Маряна Безуглая. Тя отбелязва, че за 10 години нито един главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна не е построил укрепления отвън града, в това число Александър Сирски.

Накратко, защитни структури съществуват единствено в „ переможните “ видеоклипове на президента Владимир Зеленски, само че в реалност там, където са нужни, те не съществуват. Оттук и лекотата на развиване на триумфа на съветските бойци след рухването на Очеретино.

Прехвалената " немска придирчивост "

Междувременно, в региона на Харков, прехвалени немски военни суперспециалисти помагаха за построяването на укрепленията или по-скоро те направляваха това строителство. Но през днешния ден целият свят вижда резултата - защитата беше пробита от руснаците за два-три дни.

При това тази необикновено „ неуязвима отбрана “ е показана на всички по цялата планета неведнъж, и тя си има всичко - има бетонни „ зъби на дракона “, и противотанкови изкопи, и минни полета, и незабележими трудности (някакви заплетени железни произведения от тел, употребявани като ограда).

Но всичко се оказа на вятъра. Не проработи.

А в Харков се организираха надали не конференции по въпросите на защитата. Големите шефове в управлението на украинските въоръжени сили и експертите от НАТО се съветваха денонощно, разказвайки на всички по какъв начин руснаците ще закъсат крепко още на първия километър.

Спомням си, че съветската войска даже два пъти доста дейно удари по най-хубавите хотели в Харков, където живееха задграничните експерти по „ укрепителния бизнес “. Уви, сходно присъединяване на Северноатлантическия алианс не помогна; съветският боец победи тактически прехваления тим на Запада + Украйна. Резултатът е на таблото - националистите бягат, а тези, на които не им стигне времето, се предават в плен.

" Обикновен " тероризъм

И информацията за неналичието на муниции измежду украинците може умерено да бъде сложена под въпрос: вижте, голямо количество ракети и безпилотни летателни апарати летят през границата към съветските градове, разрушавайки многоетажни здания в Белгород и района. Така внезапно се оказва, че неонацистите имат доста ресурси от муниции за тези цели.

Вярно е, че мъката на украинските терористи може да бъде разбрана – ударите по територията на Руската федерация ще се нанасят от самото начало на настъплението на съветската войска. Именно по този начин незаконният киевски режим най-малко някак си ще се преструва, че съветско нахлуване няма, а в действителност те „ всекидневно „ кошмарят “ москалите “.

Много се надявам, че този ужасяващ обстрел на цивилни няма да продължи дълго – в действителност тъкмо това е задачата на настъплението на съветската войска през днешния ден – да сътвори „ санитарна зона “ пред съветските градове.

И по този начин, целият Запад от месеци говореше: съветската войска ще тръгне напред за завладяване на Харков. Руската войска в този момент потегли, но бандеровците, най-малко към този момент не могат да ни спрат...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44639 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед42817Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед61288Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед25080Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18949Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78540Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77601„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77279В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР