Според източници на медията едното момче е изпаднало в кома

...
Според източници на медията едното момче е изпаднало в кома
Коментари Харесай

14-годишен е в кома в Пирогов след препиване на бал, полиция хвана абитуриенти с димки

Според източници на медията едното момче е изпаднало в кома в резултат на отравянето с алкохол. Ученикът е бил на абитуриентски бал, гласи неофициалната информация.

На още едно момче му е прилошало поради несъразмерна приложимост на алкохол. Вторият възпитаник обаче не е бил приет в болница. От " Спешна помощ " потвърдиха, че едно дете е откарано в " Пирогов " тази заран. Засега не се знае какво е положението му.

От малкия екран са създали безрезултатен опит да се свържат с управлението на учебното заведение, откъдето отказали коментар.

Междувременно служители на реда глобиха зрелостници, които пускаха димки пред храм-паметника " Александър Невски ", оповестява със фотоси Булфото.

Всички фотоси вижте

От фрагментите се вижда, че униформените даже се пробват да загасят горящи пиратки и търсят пояснения от няколко младежи за потреблението на неразрешената пиротехника.

Булфото добавя, че на площада е имало и гърмежи, и приложимост на божествен газ.



Снимка: Булфото

Полицията взема ограничения с спомагателни екипи ще наблюдават за реда и сигурността по време на провеждането на абитуриентските балове. Сред най-честите нарушавания е проявлението през прозорците на младежите или през купето на автомобила по време на придвижване.

Снимка: Булфото

Тази година глобата за сходно нарушаване е до 50 лева, както за нарушителите, по този начин и за водачите. Ще се правят спомагателни инспекции за шофиране след приложимост на алкохол и на наркотични субстанции.

Снимка: Булфото

Създадена е и специфична организация за придвижване по пътищата в региона на учебните заведения, детските градини и заведенията за хранене, където се организират балове.

Снимка: Булфото

Униформените ще наблюдават и за прецизното осъществяване на Закона за потреблението на оръжията и пиротехниката, тъй че потреблението на димки също ще се глоби.

Снимка: Булфото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР