Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде специално интервю

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде специално интервю
Коментари Харесай

Душан Керкез: Знаем, че можем да направим нещо голямо

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез даде особено изявление за Българската професионална футболна лига преди финала за Sesame Купа на България против Лудогорец. Наставникът няма опция да участва на обичайна обща конференция на двамата треньори преди срещата, защото " жълто-черните " ще упражняват под тепетата и ще дойдат в София късно довечера.
Прочетете още
" Първо желая да поздравя Лудогорец за извоюваната шампионска купа. Сега обаче е край в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем всичко и имаме вяра, че ние може да създадем нещо положително за нас и за клуба. Ние знаем, че играем против тим, който е 13 пъти първенец и е любимец. Ние имаме вяра и религия в нашия тим ", сподели Душан Керкез.

" Настроението при нас е супер. Всички футболисти и чиновници в клуба са стимулирани. Очакват този мач и всичко е обикновено. Анализирахме съперника и ще дадем най-хубавото от себе си и ще забележим най-после какъв ще е резултатът ", добави треньорът на Ботев.

" Нормално е да не сме любимци в този мач. Лудогорец играе доста добър футбол, печели всички мачове напоследък и несъмнено са любимци. Финалът е край. Ние знаем, че също имаме качество и можем да създадем нещо огромно ", сподели още Керкез.

" Всички играчи, на които разчитахме напоследък, са на линия. Всички са подготвени. Няма осъдени, няма контузени, всички са на линия и вървим с цялостна мощ ", съобщи той.

" Знам, че доста почитатели ще бъдат на стадиона и ще ни поддържат, както всякога. Мога просто да обещая, че всеки от нас ще даде най-хубавото от себе си и ще забележим какво ще се случи най-после ", приключи Душан Керкез.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР