Президентът на Русия Владимир Путин предупреди властите в Киев, че

...
Президентът на Русия Владимир Путин предупреди властите в Киев, че
Коментари Харесай

Путин: Ако продължи да се бори, Украйна може да загуби държавността си

Президентът на Русия Владимир Путин предизвести управляващите в Киев, че в случай че не престават да се съпротивляват против военната инвазия, " рискуват бъдещето на украинската държавност ".

" Настоящото управление би трябвало да разбере, че в случай че продължат да вършат това, което вършат, рискуват бъдещето на украинската държавност ", разгласи той по време на диалог със стюардеси от " Аерофлот " по случай Международния ден на дамата на 8 март. " Ако това се случи, те ще би трябвало да бъдат винени за това ".

Руският държавен глава разказа наложените наказания от Запада като, наложени като самобитно " оповестяване на война ". Той предизвести, че налагането на зона, забаранена за полети, " ще донесе пагубни резултати освен за Европа, само че и за целия свят ".

" Чуваме апели за налагане на неразрешена за полети зона над Украйна ", сподели той. " Невъзможно е да се направи това от украинска територия — може да се направи единствено от територията на други страни. Но всяко придвижване в такава посока ще се преглежда от нас като присъединяване във въоръжен спор на страната, което ще сътвори закани за нашите военнослужещи. "

Той повтори предходните си изказвания за нуждата да се отбрани рускоезичното население в източната част на Украйна против националисти и да се предотврати присъединението на Украйна към НАТО.

Путин акцентира, че е подготвен да договаря с украинците.

" Нашите оферти са на масата с групата на договарящите от Киев ", сподели той. " Надяваме се, че ще отговорят позитивно на това. "

До този миг обаче Москва не отстъпва от главната си цел да " денацифицира " и демилитаризира Украйна, което напълно обяснимо не се приема от Киев.

Путин уточни, че " специфичната военна интервенция " се движи по проект и че няма да има нужда от активизиране на запаси.

Той изрази цялостна убеденост в способността на своите военни да съумеят в задачата си.

" Нашата войска ще реши всички задания — не се колебая нито за секунда ", сподели Путин. " Това се удостоверява от метода, по който протича интервенцията. Всичко върви по проект, както го е възнамерявал Генералният щаб ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР