Президентът на Петер Фишър бе изключително доволен от триумфа на

...
Президентът на Петер Фишър бе изключително доволен от триумфа на
Коментари Харесай

Президентът на Айнтрахт: Да играем срещу Ливърпул или Реал Мадрид звучи по-добре от Гройтер Фюрт

Президентът на Петер Фишър бе извънредно удовлетворен от триумфа на неговия отбор във вчерашния край за. “Орлите ” завоюваха трофея след осъществяване на дузпи против шотландския гранд, само че все пак Фишър акцентира, че в клуба ще продължат уравновесената си политика, а няма да се хвърлят в недомислени разходи поради Шампионската лига.

“Няма да се хвърляме в изтегляне на заеми и просто да купуваме, единствено тъй като сме се класирали за Шампионската лига. Все отново ще е много по-лесно, когато не знаеш дали ще играеш против или, много по-интересно е. Звучи по-добре в сравнение с против ”, съобщи президентът на клуба.
 Дузпи донесоха втори европейски трофей на непобедимия Айнтрахт, Рамзи провали Рейнджърс Дузпи донесоха втори европейски трофей на непобедимия Айнтрахт, Рамзи провали Рейнджърс
Той бе подсилен и от спортният шеф на отбора Маркус Крьоше, който също бе безапелационен, че ще се съблюдава уравновесена трансферна политика. “Разбира се, това са положителни доходи, прелестно за нас след две години на ковид. Това ще ни помогне извънредно доста в бъдеще ”, съобщи Крьоше.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР