Президентът на Атлетико Насионал Хуан Давид Перес е пристигнал в

...
Президентът на Атлетико Насионал Хуан Давид Перес е пристигнал в
Коментари Харесай

Президентът на Атлетико бил в Бразилия за преговори с мениджърите на Аутуори

Президентът на Атлетико Насионал Хуан Давид Перес е дошъл в понеделник в Сао Пауло, с цел да води договаряния с мениджърската организация, която съставлява треньора на Лудогорец Пауло Аутуори, осведоми “Diario del Cauca”.

Смята се, че на този стадий президентът на колумбийския клуб се е спрял на двама претенденти за нов старши треньора на тима – Пауло Аутуори и Вандерлей Люксембурго.

Според информацията, Аутуори е любимец за нов старши треньор на Атлетико Насионал.

В околните дни се чака окончателното решение на Перес и завършването на договарянията.

В допълнение към Пауло Аутуори, Атлетико Насионал би трябвало да разгласи идването в клуба на Виктор Аристисабал, който е някогашен футболист на колумбийския тим. Той ще бъде част от новия спортно-технически щаб.

Пауло Аутуори изведе Крузейро до успех за Копа Либертадорес през 1997 година, а под негово управление Сао Пауло завоюва трофея през 2005 година.

В Атлетико Насионал имат вяра, че с назначението на Аутуори ще съумеят да завоюват оценката.

Атлетико Насионал е на осмо място в класирането с 21 точки и изостава на пет точки от водача Депортес Толима, който е и с мач по-малко.

Аутуори пое Лудогорец през миналото лято, откакто размени на треньорския пост Димитър Димитров, който завоюва преди този момент шампионската купа с тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР