През тази година, производителите на смартфони успяха да изненадат всички

...
През тази година, производителите на смартфони успяха да изненадат всички
Коментари Харесай

Виж кои са най-очакваните смартфони през 2018 г.

През тази година, производителите на смарт телефони съумяха да изненадат всички клиенти, представяйки им мобилни устройства, оборудвани с безрамкови екрани и съответствие на страните 18:9, двойни съществени камери и редица други по-малко значими функционалности.

Въпреки това, през 2018 г светът би трябвало да види още по-иновативни мобилни устройства, които да изненадат купувачите с техните особености и неповторими функционалности.

Ако тази година донесе със себе си iPhone X, LG V30, Samsung Galaxy S8, Xiaomi Mi Mix 2, OnePlus 5, Huawei Mate 10 Pro, Гугъл Pixel 2 XL и редица други не по-малко забавни мобилни устройства, то към този момент е известно, кои смарт телефони ще бъдат показани на обществеността през 2018 година. Редакцията AKKet сформира лист на най-очакваните смарт телефони, анонсът на които ще се организира през идната година. Всички те би трябвало да изненадат купувачите, предлагайки им модерни камери, най-красив външен тип и извънредно високи равнища на продуктивност. Това са:
Samsung Galaxy S9
Може би най-очакваният смарт телефон през 2018 година е Samsung Galaxy S9, към който към този момент витаят доста клюки. Този смарт телефон ще се трансформира в олицетворението на по-добрия Android-смартфон, само че на висока цена – тя ще се окаже една от най-високите на пазара. Хардуерната съществена на апарата би трябвало да бъде процесора Exynos 9810 (Snapdragon 845 в някои региони), а основната специфичност ще е безусловно безрамковият екран, заемащ цялото пространство на предната част.
Xiaomi Mi 7
Всички почитатели на Xiaomi, несъмнено доста мощно чакат анонса на Xiaomi Mi 7, на който се приписва AMOLED-екран без странични рамки, двойна съществена камера и поддръжка на технологията за бързо зареждане по Qi стандарта. Устройството би трябвало да се появи през първата половина на 2018 година, а за сметка на ниската цена, той може да се трансформира в един от най-популярните флагмани на идната година, в основата на който ще лежи топ-чипсета Qualcomm Snapdragon 845.
OnePlus 6
Може би в най-интересния флагман на 2018 година би трябвало да се трансформира тъкмо OnePlus 6, само че значително това се дължи на ниската му цена. На пазара няма по-добри смарт телефони от продуктите на OnePlus, защото единствено този производител съумя да сътвори извънредно мощни и стилни артикули на топ-ниво, които се продават на цените на бюджетните телефони на Samsung или Sony. Смартфонът OnePlus 6 би трябвало да стане най-хубавият от всички тези, които в миналото са участвали на пазара под тази марка.
LG G7
Смартфонът LG G6 не се оказа прекомерно добър на фона на първичната му цена, защото моделът LG V30, който е единствено малко по-скъп, го надмина безусловно на всички места. Купувачите имат вяра, че в новия LG G7 ще се отстранят грешките и производителя ще успее да направи този флагман тъкмо подобен, какъвто го чакат всички купувачи. Той може да получи съвсем изцяло безрамков OLED-екран лично произвеждане, както и най-съвременното техническо съоръжение на пазара и отбрана от навлизане на вода и прахуляк по стандарта IP68.
Samsung Galaxy Note 9
До анонса на този смарт телефон има още цяла година, само че точно той би трябвало да стане първото в света мобилно устройство, в екрана на който ще е вграден ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци, който към момента не е вграден от нито един производител на мобилни устройства. Именно Samsung Galaxy Note 9 ще се трансформира в олицетворението на механически най-съвременния смарт телефон в света, защото той ще получи най-хубавия хардуер, а главната му специфичност към момента ще е фирменият стилус S Pen, който се харесва от почитателите на тази линия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР