През тази година Новак Джокович ще може да се радва

...
През тази година Новак Джокович ще може да се радва
Коментари Харесай

Джокович за видеото със сина си: Не мога да споря с него, той ме смята за супергерой

През тази година Новак Джокович ще може да се радва на поддръжката на фамилията си по време на Откритото състезание на Англия, защото в Лондон са също по този начин брачната половинка му Йелена и двете им деца Стефан и Тара. Преди няколко дни сърбинът разгласява видео в Instagram, където дружно с наставника си Горан Иванишевич и кондиционния си треньор се пробват да поправят батут, само че без триумф. Това провокира занимателен коментар от Стефан, който се намира наоколо до тях и декларира: " Как не можеш да сглобиш един батут, а участваш на Уимбълдън ".

На конференцията след откриващия мач на някогашния №1 въпросното видео бе упоменато и балканецът бе шеговито запитан дали синът му не е бил прекомерно недопечен с него, или просто има по-високи упования от извънредно сполучливия си татко.

" Не мога да диспутирам с него, тези толкоз откровени и неподправени мнения. В неговите очи всеки, който взе участие на Уимбълдън, е супергерой. Коментарът му бе ориентиран освен към мен, само че и към целия ми екип, защото съгласно него всички ние играем на Уимбълдън. Гледайки до мен тези мускулести момчета, той не можеше да проумее по какъв начин по този начин не можем да изправим батут, а участваме на най-престижния тенис шампионат. Това беше в действителност занимателен коментар от негова страна ", отговори Ноле.

" Винаги е особено чувство да играя пред погледа на сина си. Не съм имал доста благоприятни условия да изпитам това възприятие, само че всякога е неповторимо ", добави още Джокович във връзка това, че Стефан присъстваше на първия му дуел през тази година на Свещената трева.

Източник: Tennis Head

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР