Бившата победителка в конкурса за песен на Евровизия Cheryl Baker

...
Бившата победителка в конкурса за песен на Евровизия Cheryl Baker
Коментари Харесай

„Сексуализираното“ изпълнение на Евровизия на Olly Alexander е „мост твърде далеч“, обиди Cheryl Baker

Бившата победителка в състезанието за ария на Евровизия Cheryl Baker споделя, че Olly Alexander е страдал в надпреварата, тъй като е бил „ доста полов и краен “.

И артистът на Bucks Fizz твърди, че цялото съревнование в този момент е „ мост прекомерно надалеч “, когато става дума за „ прекомерно полов “. Оли, който приключи на 18-то място от 25, събра 46 точки с националния журито, само че получи нула при гласуването на публиката в цяла Европа.

Певецът на Years & Years, който бе ограден от четирима мъже танцьори, съумя да отчужди както главната аудитория със своите непристойни придвижвания и внушителния си кодер, по този начин и някои LGBTQ фенове, които не харесаха постановката, която изглеждаше по този начин, като че ли той пее от мръсна социална тоалетна.

Шерил, която завоюва с Making Your Mind Up през 1983 година, сподели: „ Ако трябваше да си сложа пръста за това за какво публиката не хареса рутината на Оли Александър и за какво той получи „ нулеви точки “ в общественото гласоподаване, това би било, тъй като беше много внушително – което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР